Jose Mourinho: "Fred'i özlediğimi söyledim çünkü"

10.08.2024 - 21:24 | Son Güncellenme: 10.08.2024 - 21:33

Fenerbahçe, Süper Lig'in yeni sezonundaki ilk maçında sahasında Adana Demirspor'u ağırlayacak. Sarı-Lacivertlilerin teknik direktörü Jose Mourinho, mücadele öncesi açıklamalarda bulundu.

Jose Mourinho: "Fred'i özlediğimi söyledim çünkü"

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, Süper Lig'in 2024-2025 sezonunun ilk maçında sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesi Bein Sports'a açıklamalarda bulunan Sarı-Lacivertli ekibin teknik direktörü Jose Mourinho, Lille maçı sonrasında Fred hakkında sarf ettiği sözlere açıklık getirdi.

"Fred'i özlediğimi söyledim"

Jose Mourinho, Fred'in iyi bir oyuncu olduğunu belirterek şu sözleri sarf etti: "Fred'i özlediğimi söyledim çünkü o iyi bir oyuncu. Her teknik direktör de iyi oyuncularını özler. Fred, eşsiz. O yokken daha farklı bir düzende oynuyoruz. Geriden oyun kurarken çok iyi bir oyuncu. Sol ayaklı ama sağ ayağını da çok iyi kullanıyor. O olduğunda daha farklı oynayabiliyoruz. Ancak bunları 'ağlayarak' söylemiyorum. O yokken de kadromuz çok kaliteli. Bütün oyuncularıma güveniyorum."

Lille maçında forma giyemedi

Fenerbahçe'de Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Lugano maçında sakatlanan Fred, Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Lille karşısında forma giyememişti.

"Bunu söylemeyi sevmiyorum ama"

Lille'in 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlanan karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunana Jose Mourinho, "Bunu söylemeyi sevmiyorum ama Fred'i özlüyorum. Çünkü o önemli bir oyuncu. Durum bu. Ama sezon içinde böyle şeyler her zaman olabilir." şeklinde konuşmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler