Jose Mourinho, Göztepe maçı öncesi konuştu: "Planımız var"

17.08.2024 - 20:47 | Son Güncellenme: 17.08.2024 - 21:21

Trendyol Süper Lig'in 2. haftasında ligin yeni ekibi Göztepe'ye konuk olan Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho, maç öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Jose Mourinho, Göztepe maçı öncesi konuştu: "Planımız var"

AJANSSPOR - HABER

Devler Ligine veda eden Fenerbahçe lige dönüyor. Sarı lacivertliler, Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında ligin yeni ekiplerinden Göztepe'ye konuk oluyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, maç öncesi flaş değerlendirmelerde bulundu.

"Dün ofansif dinamiklerimiz üzerine çalıştık"

Rakibi iyi analiz ettiklerini söyleyen Mourinho, "Rakibimizi iyi çalıştık, normalde nasıl oynadıklarını biliyoruz. Çok defansif bir takım ve direkt oynuyorlar. Neler yapabileceklerini biliyoruz. Duran toplarda da tehlikeliler, bunu da çalıştık. Bugün amacımız goller bulabilmek, kazanmak için geldik. Dün ofansif dinamiklerimiz üzerine çalıştık." dedi.

"Bunu yaparken rakiple ilgili bilginiz de yüksek olmalı"

Çift forvet tercihi hakkında konuşan Portekizli teknik adam, "Elbette bir oyun planımız var, kendi oyun yapımızı düşünüyoruz çünkü maçları kazanmak istiyoruz. Bunu yaparken rakiple ilgili bilginiz de yüksek olmalı. Varsayımsal olarak güçlü bir rakiple veya zayıf bir takımla oynadığınızda yaptıklarınız değişebiliyor." ifadelerini kullandı.

"Kısa görünmemin sebebi senin çok uzun olman"

Röportaj sonrası yayıncı kuruluş muhabirine takılan Mourinho, "Eve gittiğinde ailene benim kısa olduğumu söyleme, kısa görünmemin sebebi senin çok uzun olman." diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Senin için hazırladığımız haberler