Jose Mourinho: Hayal kırıklığı yaşadım

27.10.2024 - 21:29 | Son Güncellenme: 27.10.2024 - 21:42

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin evinde Bodrum FK'yı 2-0 mağlup ettiği maçın ardından teknik direktör Jose Mourinho ve oyuncular açıklamalarda bulundu.

Jose Mourinho: Hayal kırıklığı yaşadım

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe evinde konuk ettiği Bodrum FK'yı 2-0 mağlup etti. Sarı Lacivertli cephede teknik direktör Jose Mourinho ve futbolcular açıklamalarda bulundu.

Jose Mourinho: "5-6 gol bulabilirdik"

Takımın sergilediği futboldan memnun olduğunu belirten Portekizli teknik adam, "Hak edilmiş bir galibiyet aldık. 4, 5, 6 olabilirdi. Puanlar aldığımız için mutluyum ama daha fazla gol atmalıydık. Bu anlamda hayal kırıklığı yaşadım. Attığımız goller ürettiğimiz pozisyonlardan değildi. Osayi'nin basit pasında İsmail basit bir dokunuşla gol atabilirdi ama o sihirli bir gol atmaya çalıştı. Maçı çok rahat öldürebilirdik. Perşembe-pazar oynamak kolay değildir bazen, bu yüzden takımda değişiklikler yaptım. Bir süre sonra enerjimiz düştü. Bazı oyuncular oyunun böyle akmasından psikolojik olarak mutlu gibiydi ama önemli olan 3 puandı." dedi.

Jose Mourinho: "Cenk Tosun bunu hak ediyor"

Maça çift santrforla çıkmasının nedenlerinden bahseden Mourinho, "Maçlara göre santraforlar değişebilir. Bu kez iki santraforla oynadık ve Cenk Tosun oyuna girdi. Tek santraforla başlarsanız, üçüncü forvet giremeyebilir oyuna. Tosun için de mutluyum, o da bunu hak ediyor." dedi.

Edin Dzeko: "Fenerbahçe beni bunun için buraya getirdi"

Fenerbahçe'nin maçta ikinci golünü kaydeden Edin Dzeko, maçın ardından "Maça iyi başladık. Amacımız önde basarak gol bulmaktı erkenden. İlk yarıda topa biraz daha az dokunmalıydık bence. Bunu ikinci yarıda yapabildik, skor 1-0 olsaydı tehlikeli olabilirdi. Bana göre hala gelişmemiz gerekiyor. Ben kariyerim boyunca takım için oynadım. Dışarıdaki insanlar sadece gole odaklanıyor. Golün dışında hafta için çok büyük çalışma yapıyoruz. Gol, çalışmalarınızın ödülü anlamına geliyor. Ben takımıma defansta da yardım ediyorum. Fenerbahçe beni bunun için buraya getirdi." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler