Jose Mourinho, Galatasaray mağlubiyetinin sebebini açıkladı

21.09.2024 - 22:20 | Son Güncellenme: 21.09.2024 - 22:27

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, 3-1 kaybedilen Galatasaray derbisi sonrası çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Jose Mourinho, Galatasaray mağlubiyetinin sebebini açıkladı

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Ülker Stadyumu'nda oynanan dev maç nefesleri kesti. Heyecan dolu müsabakayı konuk ekip Galatasaray 3-1'lik skorla kazandı. Bu sonucun ardından sarı-kırmızlılar, ligdeki liderliğini sürdürdü.

Maç sonu Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho değerlendirmelerde bulundu.

"Salakça bir cevap olarak görünecek ama..."

Karşılaşmada iyi oyuna rağmen gol atamamaktan yakınan Mourinho, "Salakça bir cevap olarak görünecek ama onlar daha çok gol attığı için kazandı. Bizim maça ne kadar iyi başlamış olmamız, ne kadar çok pozisyon yaratmış olmamızın önemi yok. Hiçbir şey yokken ilk golü yedik. Ondan sonra maça döndük ama ne kadar pozisyona girdiğimizin önemi yok. Tek önemli olan şey, onlar 3 gol attı, biz 1 gol attık. Sadece penaltı atışını gole çevirdik." dedi.

"Yusuf en-Nesyri inanılmaz pozisyonlar yakaladı"

Sonradan giren oyunculara da değinen Mourinho, "Futbolda yeterince uzun süre geçirdim. Amrabat harika oynadı. İrfan ve En Nestysri de elinden geleni yaptı. Yusuf en-Nesyri inanılmaz pozisyonlar yakaladı ama atamadı. Sonradan girenlerin suçlanmasını kabul edemem. Maximin de çok pozisyona girdi. Rakibimiz iki taç atışından gol attı. Bu bizim suçumuz. Seba'nın çetiği şut vardı, yarım gol diyebiliriz. Şut atmasına bile gerek yoktu, kaleye yollaması yeterliydi. Savunmada birkaç hata yaptık. Rakip çok hata yaptı ama biz gol atamadık. Rakip bizden üstün değildi ama 3 puan aldıkları için tebrik ediyorum." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler