Jose Mourinho'dan Samsunspor maçı sonrası hakem isyanı!

20.10.2024 - 21:21 | Son Güncellenme: 20.10.2024 - 21:45

Süper Lig'in 9. haftasında oynanan deplasmanda Samsunspor ile 2-2 berabere kalan Fenerbahçe'de Jose Mourinho, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Jose Mourinho'dan Samsunspor maçı sonrası hakem isyanı!

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'in 9. haftasında oynanan Samsunspor-Fenerbahçe maçı gol düellosuna sahne oldu. 88. dakikada Soner Aydoğdu'nun golüne engel olamayan Jose Mourinho yönetimindeki Kanarya, sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrılarak zirve yarışında yara aldı.

Maç sonu Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho değerlendirmelerde bulundu.

"Arkadan itme var ama bazı takımlar için faul oluyor bizde olmadı"

Maçta hatalar olduğunu ifade eden Mourinho, "Maçlardan önce rakibimizi analiz ediyoruz. Bu maça da yaptık. Bu maçtan önce uzun süremiz vardı ve çalışmaları sürdürdük. Antrenmanda rakibin kalitesi üzerine çalıştık. Aslında zor hafta oldu. Cuma günü tam kadro çalıştık. Milli takımda olanlar vardı. Zorlu maçlar oynadılar. Saha içinde hatalar oldu. Bunu kendi içimizde konuşup üzerine çalışmak gerek. Maximin dediği gibi ilk gol çalıştığımız yerden geldi. İkinci golde bazı takımlar için basit, bazıları için faul denilebilir. Arkadan itme var ama bazı takımlar için faul oluyor bizde olmadı." dedi.

"Oyuncu değişiklik hakkımız olmayınca Mert'i oyuna alamadım"

"Beraberlik bizim için kötü sonuç oldu" diyen Mourinho, "Maç hakkında konuşacak olursam 2-1'den sonra pozisyonlara girdik. Sebastian'ın topu içerde sandım. Hatta Nesyri'nin pozisyonunda kutlama yapacaktım. Jayden sakatlandı. İstemediğimiz bazı değişiklikler yapmak zorunda kaldık. Djiku farklı pozisyona geçmek zorunda kaldı. Samet'i oyuna soktuk. Oyuncu değişiklik hakkımız olmayınca Mert'i oyuna alamadım. Beraberlik bizim için kötü sonuç oldu." dedi.

"Bizim stadyumda böyle bir gol atıldığında hakem verecek mi göreceğiz"

İkinci gole itirazlarını dile getiren Mourinho, "Şimdiden 7 puan kaybettik. Nasıl ve hangi şartlardan kaybetiğimizin önemi yok. Siz Türkiye’de abartmaya alışıksınız, ligin statüsünden memnunsunuz herhalde. Kendimize odaklanmanız lazım. Şampiyonluktaki rakibimize puan verdik. Üzgünüz. Bizim stadyumda böyle bir gol atıldığında hakem verecek mi göreceğiz. "dedi.

Senin için hazırladığımız haberler