Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun ekibi belli oldu!

01.06.2024 - 21:56 | Son Güncellenme: 01.06.2024 - 22:13

Fenerbahçe'nin görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdiği Jose Mourinho'nun teknik ekibi de şekilleniyor. İşte Portekizli antrenörün yardımcıları...

Fenerbahçe'de Jose Mourinho'nun ekibi belli oldu!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

İngiliz basınından The Telegraph, Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşmeye imza atması beklenen dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'nun teknik ekibinde yer alacak isimleri açıkladı. İşte detaylar...

Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunda birlikteydiler

Jose Mourinho'nun teknik ekibinde yer alacak ilk ismin, Portekizli antrenör ile 20 yıl önce Porto'da Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Ricardo Formosinho olacağı ifade edildi. Formosinho, Manchester United ve Tottenham'da da Mourinho'nun ekibinde yer almıştı.

İlgini Çekebilir
Jose Mourinho'nun gözdesi Romelu Lukaku için Fenerbahçe'ye rakip çıktı!
Habere Git

Mourinho'nun fitness antrenörleri

Jose Mourinho'nun fitness antrenörlerinin ise İspanyol Carlos Lalin ve İtalyan Stefano Rapetti olacağı öğrenildi. Lalin; Mourinho ile Real Madrid, Chelsea, Manchester United, Tottenham ve Roma'da birlikte çalıştı. Rapetti ise Inter ve Roma'da deneyimli teknik direktörün yanında yer alan bir diğer isimdi.

Analiz şefi belli oldu

Jose Mourinho'nun analiz şefinin ise Manchester United, Tottenham ve Roma'da beraber çalıştığı İtalyan antrenör Giovanni Cerra olacağı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler