Jose Mourinho'ya servet gibi transfer bütçesi! Listesinde iki Türk isim var!

31.10.2018 - 17:19 | Son Güncellenme: 31.10.2018 - 20:19

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United'ın Portekizli menajeri Jose Mourinho'ya yönetimden dev bir transfer bütçesi çıktı. Mou'nun listesinde iki Türk oyuncu var.

Jose Mourinho'ya servet gibi transfer bütçesi! Listesinde iki Türk isim var!

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Manchester United’da sert eleştirilere maruz kalan ve koltuğunun sallandığı son dönemlerde yüksek sesle dile getirilen Jose Mourinho’ya yönetimden dev bir bütçe ayarlandı.

Mourinho'ya dev transfer bütçesi

Alman basınında çıkan haberlere göre; Manchester United, kış transfer döneminde bütçesini 100 milyon Sterlin olarak belirledi. Bu bütçe, Mourinho'nun istediği futbolcuların transferinde kullanılacak.

Mourinho'nun listesinde iki Türk oyuncu

Öte yandan Mourinho’nun transfer listesinde iki Türk futbolcunun olduğu öne sürüldü.

Cengiz Ünder, Mourinho'nun listesinde

Portekizli teknik adamın, ofansif anlamdaki etkinliği artırabilmek adına İtalya’da Roma formasıyla başarılı işler yapan Cengiz Ünder’i kadrosunda görmek istediği yazıldı.

Bir diğer oyuncu Ozan Kabak

Bir diğer yerli oyuncunun ise Galatasaray forması giyen ve teknik direktör Fatih Terim'in yeni prenslerinden biri olarak adlandırılan Ozan Kabak olduğu ifade edildi.

United zirve yarışında geride kaldı

Manchester United, 10 haftası geride kalan İngiltere Premier Lig’de 5 galibiyet 2 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. United, 17 puanla 8.sırada yer alıyor. Zirvede yer alan Manchester City'nin ise 26 puanı bulunuyor. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler