Jose Sosa Gaziantep deplasmanında olacak mı?

18.12.2020 - 12:36 | Son Güncellenme: 18.12.2020 - 12:38

Fenerbahçe’de Jose Sosa belirsizliği yaşanıyor. Gaziantep maçında Sosa'nın olup olmayacağını merak eden Fenerbahçe taraftarları Sosa'nın sakatlığı nedir ve Gaziantep FK maç kadrosuna aldın mı gibi araştırmalar yapmaya başladılar. Peki Jose Sosa, Gaziantep FK maçında yer alacak mı? İşte tüm detayları...

Jose Sosa Gaziantep deplasmanında olacak mı?

Barış ŞEHİRLİOĞLU-AJANSSPOR

Fenerbahçe Süper Lig’de kritik Gaziantep Futbol Kulübü deplasmanına çıkacak. Sarı lacivertlilerin son 5 maçta 3 mağlubiyet alması bu maçı daha da önemli hale getirdi.

Fenerbahçe’de Jose Sosa belirsizliği yaşanıyor. Sarı lacivertlilerin Ziraat Türkiye Kupası 5.turunda Karacabey Belediyespor’u elediği karşılaşmanın ikinci yarısına ağrıları nedeniyle çıkmayarak yerini Ozan Tufan’a bırakan Arjantinli yıldız dün yapılan antrenmanda da yer almadı. Jose Sosa’nın Gaziantep deplasmanına forma giyip giymeyeceği bugün netlik kazanacak. Sosa’nın dışında Fenerbahçe’de Altay Bayındır’ın kırımız kart görmesi teknik heyeti sıkıntıya soktu.

Sarı lacivertlilerde Altay’ın yokluğunda kale için de iki aday bulunuyor. Harun Tekin ve Oytun Özdoğan. Harun Tekin Fatih Karagümrük ile oynanan özel maçta sağ elmacık kemiği kırıldıktan sonra ameliyat oldu.Tecrübeli file bekçisi ameliyatın ardından bir süredir özel maske ile antrenmanlarını yapıyor. Teknik direktör Erol Bulut Harun Tekin’in maç sırasında kendini sakınıp sakınamayacağı ve maske ile oynatma konusunda risk alıp almayacağına dair kesin kararını vermedi.

Oytun Özdoğan ise 22 yaşında sarı lacivertli takımın 3.kalecisi konumunda. Harun Tekin’in oynamamasına karar verilirse genç file bekçisi kaleyi koruyacak.
Senin için hazırladığımız haberler