Real Madrid'in yıldızı Jude Bellingham'dan Fenerbahçe'nin paylaşımına beğeni

Özgür Koç
03.06.2024 - 10:46 | Son Güncellenme: 03.06.2024 - 13:05

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho'nun Şampiyonlar Ligi finalinde "Fenerbahçe'ye gel" dediği Real Madrid'in İngiliz futbolcusu Jude Bellingham'dan Fenerbahçe'nin paylaşımına beğeni geldi.

Real Madrid'in yıldızı Jude Bellingham'dan Fenerbahçe'nin paylaşımına beğeni

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin dün resmi sözleşme imzaladığı dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jose Mourinho, Real Madrid'in Borussia Dortmund'u 2-0 yenerek şampiyon olduğu Şampiyonlar Ligi finalinin ardından İspanyol ekibinin yıldızı Jude Bellingham ile ilginç bir diyalog yaşamıştı. 

"Şimdi Fenerbahçe'ye geliyorsun"

Real Madrid'in 20 yaşındaki İngiliz futbolcusu Jude Bellingham, Şampiyonlar Ligi finali sonrası annesi ile Jose Mourinho'nun fotoğrafını çekmişti. O an yaşananlarla ilgili konuşan yıldız futbolcu, "Jose Mourinho'ya, 'annemle bir fotoğraf çektirir misiniz, yıllardır sizi çok seviyor' dedim. O da kabul etti ve fotoğraf çektirdi. Daha sonra bana, 'Şimdi Fenerbahçe'ye geliyorsun' dedi." şeklinde konuşmuştu. 

Fenerbahçe'nin paylaşımını beğendi

Fenerbahçe ise Jose Mourinho'nun imza töreni öncesinde Bellingham'ın bu açıklamasını alıntıladı ve, "Sizi çok iyi anlıyoruz Bayan Bellingham. Tüm Fenerbahçeliler bu akşam Kadıköy'de aynı şeyleri hissedecek" şeklinde bir paylaşım yaptı.

Bellingham, sarı-lacivertlilerin bu paylaşımını beğendi.

 

Senin için hazırladığımız haberler