Jürgen Klopp: "Anfield'da farklı olacak"

İsa Kethüda
07.04.2021 - 00:49 | Son Güncellenme: 07.04.2021 - 00:53

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, Real Madrid'e deplasmanda 3-1 kaybettikleri maç sonrası konuştu. Klopp, "Anfield'da farklı olacak" dedi.

Jürgen Klopp: "Anfield'da farklı olacak"

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid'e deplasmanda 3-1 kaybettikleri maç sonrası açıklamalarda bulundu.

"Her şeyden önce, bugün kazanmayı hak etmedik"

Kazanmayı hak etmediklerini belirten Klopp, "Her şeyden önce, bugün kazanmayı hak etmedik. Yeterince iyi oynamadık. Bu benim için endişe verici. İlk yarı kötüydük. Futbol, hataların olduğu ancak bunu doğru alanlarda yapmanız gereken bir oyundur. Bu gece tek olumlu hareketimiz gol atmamızdır. 

Sadio ve hakem arasında gerilim hakkında...

Sadio ile ilgili duruma gelecek olursak, hakemin bu gece ne yaptığından açıkçası emin değilim. Biraz kişisel gibi görünüyordu. Ona da maçtan sonra söyledim, Sadio'ya haksızlık ettiğini düşündüm çünkü. 

"Real Madrid için her şeyi kolaylaştırdık"

Naby ilk yarıdaki skordan sorumlu olan kişi değildi. Maçta iyi değildik. Ancak birkaç değişiklik daha yapabilirdim. Yarı finale çıkmak istiyorsak daha iyi oynamalıyız. Bu gece bunu yapamadık. Rakibimiz kadar iyi oynayamadık. Real Madrid için her şeyi kolaylaştırdık. 

"Dünyanın en iyi üç orta saha oyuncusuna sahipler"

Takımın genel performansından memnun değilim. Bu anlarda daha iyi futbol oynamak zorundasınız. Bu gece çok daha fazlasını hak etmedik. Ancak yine de 1 gol atmayı başardık. Real Madrid'i analiz ettiğinizde dünyanın en iyi üç orta saha oyuncusuna sahipler ve topu her istedikleri yere atabiliyorlar. Bu sizin başınızı belaya sokabiliyor. 

"Anfield'da durum tamamen farklı olacak"

Bu gece stadyum yüzünden tuhaf bir maç oldu ama Anfield en azından daha uygun bir stadyum. Bu bizim için daha iyi olacak. Barcelona maçını tekrar izleyin ve olanların yüzde 80'i stadyumdaki atmosferle ilgiliydi. Bu sefer Anfield'da durum tamamen farklı olacak. Şimdi önümüzdeki Aston Villa maçına konsantre olmamız gerekiyor" diyerek sözlerini tamamladı. 

Senin için hazırladığımız haberler