Juventus, Aaron Ramsey transferini açıkladı!

11.02.2019 - 22:06 | Son Güncellenme: 12.02.2019 - 01:06

Juventus, Aaron Ramsey transferini açıkladı!

Arsenal'ın 28 yaşındaki Galli futbolcusu Aaron Ramsey, İtalya Serie A lideri Juventus'a transfer oldu. Aaron Ramsey'nin bugün Juventus'la ön sözleşme imzaladığı açıklandı.

Galli futbolcunun 30 Haziran'da Arsenal ile olan sözleşmesi bittikten sonra Juventus'a katılacağı ifade edildi.

Ne kadar kazanacak?

Aaron Ramsey'nin İtalyan devi Juventus'tan alacağı ücret de belli oldu. "Rambo" lakaplı yetenekli futbolcu, İtalyan ekibinden haftalık 400 bin £ civarında bir maaş alacak.

Juventus'un paylaşımı

Juventus, resmi Twitter hesabından transferi açıkladı.

Aaron Ramsey'nin bu sezonki performansı

2008 yılında Cardiff City'den Arsenal'a transfer olduğundan beri Arsenal forması giyen Aaron Ramsey, bu sezon Kuzey Londra ekibiyle ligde çıktığı 22 maçta 2 gol ve 6 asistlik bir performans sergiledi.

AJANSSPOR - DIŞ BASIN

Ramse sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı

Zaten duyduğunuz gibi, Juventus Futbol Kulübü'yle ön sözleşmede anlaşma sağladım.

Sadık ve destekleyici Arsenal taraftarına kişisel olarak bir açıklama yayınlamak istedim. Beni bir genç futbolcu olarak burada çok güzel karşıladınız. Kulüpteki tüm zamanım boyunca, tüm inişlerde ve çıkışlarda destek oldunuz. Kuzey Londra'da geçirdiğim 11 inanılmaz yıl sonunda buraya bıraktığım büyük bir kalple ayrılıyorum. Teşekkür ederim.

Arsenal'e %100'ümü vermeye devam edeceğim. Kariyerimde yeni bir sayfa olan Turin'e gitmeden önce umarım sezonu güçlü bir şekilde bitiririm.

Saygılarımla,

Aaron.

Senin için hazırladığımız haberler