Juventus'un yıldızı, İtalyan Megan Fox ile aşk yaşıyor

22.02.2022 - 23:56 | Son Güncellenme: 23.02.2022 - 00:14

Geçtiğimiz haftalarda İtalyan Futbol Ligi (Seri A) takımlarından Juventus’a katılan Dusan Vlahovic aşk söylentileri ile gündeme geldi. İşte tüm detaylar...

Juventus'un yıldızı, İtalyan Megan Fox ile aşk yaşıyor

AJANSSPOR MAGAZİN

Geçtiğimiz aylarda İtalyan ekip Juventus tarafından kadroya dahil edilen başarılı futbolcu Dusan Vlahovic aşk iddiaları ile gündeme geldi. The Sun tarafından yayınlanan habere göre Sırp futbolcu İtalya’da Megan Fox olarak anılan model Carolina Stramare ile aşk yaşıyor.

İtalyan Megan Fox olarak biliniyor

Adı Sırp futbolcu Dusan Vlahovic ile aşk iddialarına karışan 23 yaşındaki İtalyan model Carolina Stramare ülkesinde Megan Fox olarak anılıyor. Fiziksel görünüşü ile Amerikalı oyuncu Megan Fox’a oldukça benzetilen Carolina Stramare 300 binden fazla takipçisinin olduğu Instagram hesabında paylaştığı fotoğraflar ile dikkat çekiyor.

Miss İtalya’da birinci oldu

Ülkesinde İtalyan Megan Fox olarak anılan Carolina Stramare 2019 yılında katıldığı Miss İtalya yarışmasında birinci olmuştu. İtalyan model daha sonrasında kazandığı bu ödülü 2018’de kanser yüzünden hayatını kaybeden annesine adamıştı.

Juventus’ta Dusan Vlahovic

Geçtiğimiz aylarda Seria A takımlarından Fiorentina’dan Juventus’a transfer olan Dusan Vlahovic, 75 milyon euro bonservis bedeli ile 2022 yılının ara transfer dönemindeki en pahalı oyuncu olmuştu. Juventus’tan yıllık 7 milyon euro kazanacak olan Sırp futbolcu şimdiye kadar siyah-beyazlı ekip için çıktığı 3 maçta bir kez fileleri havalandırarak takımına katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler