Kaan Ayhan: "Grubun en zor maçı…”

24.05.2021 - 17:39 | Son Güncellenme: 24.05.2021 - 17:47

EURO 2020 hazırlıkları için Antalya kampına katılan milli futbolculardan Kaan Ayhan ile Mert Müldür, Avrupa Futbol Şampiyonası’ndaki şansımızı değerlendirdi.

Kaan Ayhan: "Grubun en zor maçı…”

AJANSSPOR-HABER

A Milli Takım, EURO 2020 hazırlıklarına Antalya kampında devam ederken, yurt dışında top koşturan futbolcularımız da arkadaşlarına katıldı. İtalya’dan gelen Kaan Ayhan ile Mert Müldür ayağının tozuyla açıklamalarda bulundu. 

'İyi bir Avrupa Şampiyonası geçirelim'

İtalyan ekibi Sassuolo'da kariyerini sürdüren oyunculardan Kaan Ayhan, "Ülkemizi Avrupa Şampiyonası'nda temsil etmek, gurur verici bir duygu. Öncelikle kampta iyi hazırlanıp inşallah iyi bir şampiyona geçireceğimizi umut ediyoruz" şeklinde konuştu.

'İtalya maçına iyi hazırlanmak istiyoruz'

Kaan, İtalya maçının kendisi için özel olduğunu aktararak, "Grubun benim için en önemli maçı. Takım olarak da o maç en zor maç olacak. O yüzden iyi hazırlanmak istiyoruz. İnşallah Allah'ın izniyle başarılı bir şekilde Bakü'ye gideriz" ifadelerini kullandı.

'İtalya'da son dönem daha az oynadım' 

Milli futbolcu, İtalya'daki ilk yılı hakkında ise, "Sezon iyi başladı benim için. İlk gittiğimde hemen ilk 11'e gireceğimi umut etmedim, yavaş yavaş ilk 11'e gireceğimi düşündüm. Sonradan biraz daha az oynamaya başladım ama şimdi nihayet sezon bitti. İnşallah önce Avrupa Şampiyonası'nda sonra da ligde güzel bir sezon geçiririm" değerlendirmesinde bulundu.

Mert Müldür: Hedeflerimiz büyük

Mert Müldür de "Antalya'ya geldik inşallah güzel bir kamp geçireceğiz, iyi hazırlanırız. Çünkü hedeflerimiz büyük. İnşallah Avrupa Şampiyonası'nda çok iyi maçlar çıkartırız. Öncelikle İtalya maçını oynayacağız. O maçta inşallah 3 puan alıp diğer maçları da kazanmaya çalışacağız." yorumunu yaptı.

'İtalya maçını şimdiden düşünüyoruz'

Mert, "İtalya maçıyla ilgili ne düşünüyorsun?" sorusuna, "Daha önümüzde dostluk maçları var onları da düşünmeliyiz ama insan yavaş yavaş düşünüyor. Kanatlarını iyi biliyorum, ligden tanıyorum. Zor maç olacak onu da biliyorum ama inşallah kalitemize güveniyorum. Umarım kazanırız" yanıtını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler