Bundesliga Ekibi Stuttgart, Kaan Ayhan'ı Transfer Etmek İstiyor

Ali Bozkurt
06.01.2023 - 16:56 | Son Güncellenme: 06.01.2023 - 17:12

Süper Lig devleri Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un yerli oyuncu statüsünde olduğu için transfer etmek istediği Kaan Ayhan'la ilgili sürpriz gelişme yaşandı.

Bundesliga Ekibi  Stuttgart, Kaan Ayhan'ı Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devlerinin transfer listesinde yer alan Kaan Ayhan'a Bundesliga ekibinin talip olduğu iddia edildi. Süper Lig'e transfer olması beklenen 28 yaşındaki savunma oyuncusu için Stuttgart devreye girdi. Detaylar...

Stuttgart, Kaan Ayhan için devrede

Bild'in haberine göre, milli oyuncu Kaan Ayhan'a Bundesliga ekibi  Stuttgart talip oldu. Alman ekibi savunma sorununu 28 yaşındaki savunma oyuncusuyla çözmek istiyor. Bonservisin yüksek olmasından dolayı Kaan Ayhan'ı satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katmanın peşinde düştü. Kulübün yeni sportif direktörü Fabian Wohlgemuth'un ilk transferinin Kaan olabileceği ifade ediliyor.

Kaan Ayhan, sıcak bakıyor

Bu sezon Serie A ekibi Sassuolo'da fazla forma şansı bulamayan milli oyuncu Kaan Ayhan'ın da Bundesliga'ya dönmeye sıcak baktığı ifade edildi. Kaan Ayhan, son olarak takımının ligdeki Sampdoria maçını yedek kulübesinden izledi. Citta del Tricolore Stadı'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip 2-1 kazandı. 

İlgini Çekebilir
Çebi, Kaan Ayhan ve Onur Bulut iddiaları hakkında konuştu!
Habere Git

Sassuolo, bonservis istiyor

Kaan Ayhan'ın takımdan ayrılmasına izin veren İtalyan ekibi Sassuolo, milli oyuncunun kiralık olarak gitmesini istemiyor. Yeşil-Beyazlılar Kaan Ayhan için 6 milyon euroluk bir bonservis bedeli beklemeye başladı. Savunma oyuncusunun takımdan ayrılması için bonservis bedelinin ödenmesi gerekiyor.

Bu sezon Serie A'da 10 ve İtalya Kupası'nda 1 kez olmak üzere toplam 11 müsabakaya çıkan Kaan Ayhan 1 kez ağları sallayabildi. 

Bundesliga'da forma giydi

Kaan Ayhan, daha önce Bundesliga ekiplerinde forma giymiştiç Futbola Schalke 04 altyapısında başlayan Ayhan,  Eintracht Frankfurt ve Fortuna Düsseldorf'ta formalarını terletti. Düsseldorf'taki gösterdiği başarılı performansının ardından 1 Eylül 2020'de Serie A temsilcisi Sassuolo'ya transfer olmuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta dev transfer planı! Kocadağ: "Bunun için paramız da var, gücümüz de"
Habere Git

Süper Lig ekiplerinin listesinde

Kaan Ayhan'ı kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor oyuncunun bonservisinde indirim beklemeye başladılar. Süper Lig'de oynamak istediği ifade edilen savunma oyuncusu sezon başında Galatasaray ile ismi anılmasına rağmen transfer gerçekleşmemişti.

Serie Puan Durumu

Senin için hazırladığımız haberler