Kaan Kanak: Eskişehirspor zirveye oynamak zorunda

22.05.2018 - 16:43 | Son Güncellenme: 22.05.2018 - 16:43

Kaan Kanak: Eskişehirspor zirveye oynamak zorunda

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor’da forma giyen Kaan Kanak, geride bıraktıkları sezonu değerlendirdi. Eskişehirspor’un her zaman zirveye oynamak zorunda olduğuna dikkati çeken Kanak, Yılmaz Vural’ın takıma pozitif etki ettiğini dile getirdi.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Kaan Kanak’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

"Eskişehirspor'un bende çok ayrı bir yeri var"

Buraya geldiğimde 2014-2015 sezonuydu. Süper Lig’de köklü bir camiaya gelmiştim. Çok heyecanlıydım. 4 sezon geçti. Burada çok güzel günlerim geçti. Futbol adına birçok şey kazandım. Eskişehirspor’un bende çok ayrı bir yeri var. Bana kattığı şeyler çok fazla.

Eskişehirspor neden düşüşe geçti?

Bir önceki sezon finalde kaybetmiştik. O travmayı atlamamız uzun sürdü. Transfer yasağı, maddi sorunlar üst üste geldi. Sezona iyi başlayamadık. Takım geç toplandı, yönetim ve hoca geç geldi. Bunların da etkisi var. Doğru düzgün kamp yapamadan sezona başladık. Maddi problemler de üst üste gelince bu bizleri epey zorladı.

"Yılmaz Vural heyecan getirdi"

Yılmaz Hoca’nın iletişimi çok iyi. Çok sempatik, insan ayırmayan bir hoca. Diğer hocalar da öyleydi. Bir kan değişikliği lazımdı. Yılmaz Hoca da bu heyecanı getirdi. Son haftalarda birlikte çalıştık. İletişimimiz çok iyiydi. Bu da sahaya yansıdı. Hocama teşekkür ediyorum.

"Bu sezon kendimi buldum, performansımdan memnunum"

Kendi performansımdan memnunum. Bu sezon kendimi buldum diyebilirim. Benim için iyi geçti. Takım olarak iyi bir performans sergileyemedik. Daha iyi olması gerekiyordu. Ama kendi performansımdan memnunum.

"Eskişehirspor her zaman zirveye oynamak zorunda"

Yeni yönetim oluşma durumu var. Eskişehirspor’un hedefi şartlar ne olursa olsun büyük olur. İnşallah transfer yasağı, maddi problemler halledilir de şampiyonluğa oynar. Eskişehirspor her zaman zirveye oynamak zorunda olan bir camia. Bu taraftarın, bu şehrin amacının şampiyon olması lazım.

Boluspor maçında sakatlanmasına rağmen neden oyuna devam etti?

Boluspor maçının ilk yarısının sonlarında ağrım oldu. Kasığım bayağı kötüydü. “Şurayı yumuşatın, soğutucu sıkın” dedim. Fizyoterapistimiz Uğur ağabey, “Durumun kötü. Kasığında yırtık oluşmuş olabilir” dedi. Ben de, ”Bu çok önemli bir maç. Kasığım yırtılacaksa yırtılsın. Devam etmek zorundayım” dedim. Maçtan sonra 2-3 gün yürüyemedim bile. Şu anda tabii ki durumum iyi.

Senin için hazırladığımız haberler