Kadıköy'de dev derbi! İki takımın 11'i...

29.11.2020 - 09:10 | Son Güncellenme: 29.11.2020 - 09:19

Fenerbahçe - Beşiktaş maçının muhtemel 11'lerini haberimizde bulabilirsiniz... Süper Lig'de 10. hafta maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Dev karşılaşma öncesinde iki takımında sahaya çıkacağı 11 merakla araştırılmakta. Öte yandan Ülker Stadyumu'nda oynanacak derbinin hakem detaylarını da haberimizden okuyabilirsiniz. Peki her iki takımda da hangi oyuncular cezalı, sakat ve eksik? İşte karşılaşmaya dair tüm detaylar...

Kadıköy'de dev derbi! İki takımın 11'i...

Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş, Ülker Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Zorlu karşılaşma öncesinde iki takımın da muhtemel 11'i belli oldu. İşte detaylar...

11'ler belli oldu

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Gökhan Gönül, Mauricio Lemos, Marcel Tisserand, Novak, Luiz Gustavo, Jose Sosa, Ozan Tufan, Diego Perotti, Dimitrios Pelkas, Papiss Cisse.

Beşiktaş: Utku, Rosier , Necip, Montero, Rıdvan, Josef, Atiba, Mensah, Ghezzal, Larin, Aboubakar.

Fenerbahçe'nin eksikleri kimler?

Sarı lacivertli takımda Luiz Gustavo da sarı kart sınırında bulunuyor.

Beşiktaş'n eksikleri kimler?

Siyah beyazlı takımda ise Ersin Destanoğlu, Dorukhan Toköz, Hasic, Vida, Adem Ljajic ve Gökhan Töre karşılaşmada forma giyemeyecek.

Fenerbahçe - Beşiktaş maçı saat kaçta?

Heyecan dozunun yüksek olacağı karşılaşma 29 Kasım Pazar günü saat 19:00'da başlayacak. Dev derbi beIN Sports 1'den canlı izlenecek.

Maçın hakemi kim?

Ülker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Numanoğlu'nun yardımcılıklarını ise Bahattin Şimşek ve Süleyman Özay yapacak.

  • VAR: Abdulkadir Bitigen
  • AVAR: Zorbay Küçük
  • AVAR: Kerem Ersoy

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler