Kadıköy'de Moral Gecesi! İşte Fenerbahçe-Hatayspor Maçı Muhtemel 11'leri...

İsa Kethüda
27.12.2022 - 08:13 | Son Güncellenme: 27.12.2022 - 18:12

Süper Lig'in 16. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Kadıköy'de Ülker Stadı'nda Hatayspor ile karşılaşıyor. İşte Fenerbahçe-Hatayspor maçının muhtemel 11'leri...

Kadıköy'de Moral Gecesi! İşte Fenerbahçe-Hatayspor Maçı Muhtemel 11'leri...

AJANSSPOR-HABER

Trabzonspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olarak liderliği ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında bu akşam Atakaş Hatayspor'u konuk ediyor.

Fenerbahçe ile Hatayspor arasındaki mücadele Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde saat 20.00’de başlayacak ve karşılaşma beIN Sports’tan naklen yayınlanacak. 

Hakem Sarper Barış Saka

Müsabakayı hakem Sarper Barış Saka yönetecek. Yardımcılıklarını Volkan Ahmet Narinç ve Erdem Bayık yapacak. Dördüncü hakem ise Cihan Aydın olacak. 

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz: "Küfürlü mesajlar aldım"
Habere Git

Ligde son 2 maçında sırasıyla Giresunspor ve Trabzonspor'a mağlup olan Fenerbahçe, Hatayspor karşısında kazanarak yeniden çıkışa geçmeyi planlıyor. Sarı-lacivertli takım ligde 29 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Fenerbahçe'de Crespo cezalı

Fenerbahçe'nin Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo, Atakaş Hatayspor maçında forma giyemeyecek. Sarı-lacivertlilerde Trabzonspor karşılaşmasında çift sarı kartla oyundan ihraç edilen Crespo'nun yanı sıra sakatlığı bulunan Joao Pedro da Hatayspor maçında yer almayacak.

Sakatlıklarını atlatan ancak maç eksikleri bulunan Ezgjan Alioski, Nazım Sangare, Luan Peres ve Arda Güler'le ilgili karar son çalışmada verilecek.

İlgini Çekebilir
Futbolcular kazan kaldırmaya hazırlanıyor!
Habere Git

Ferdi Kadıoğlu kart sınırında

Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu ise sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Genç oyuncu, kart görmesi durumunda Antalyaspor deplasmanında forma giyemeyecek.

Süper Lig'in 15. haftasında Giresunspor ile sahasında 1-1 berabere kalan Atakaş Hatayspor, topladığı 15 puanla 14. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe, Akdeniz temsilcisini geçtiğimiz sezonun ilk devresinde deplasmanda 2-1, ikinci devresinde ise Kadıköy’de 2-0 mağlup etmeyi başarmıştı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da korku... Çanlar Muslera için çalıyor!
Habere Git

Muhtemel 11'ler

  • Fenerbahçe: Altay, Samuel, Gustavo, Szalai, Ferdi, Arao, Mert Hakan, İrfan Can, Rossi, King, Valencia

  • Hatayspor: Erce, Kamil Ahmet, Vranjes, Burak, Adekugbe, Boudjemaa, Onur, Ribeiro, Saba, El Kaabi, Ze Luis

44 binden fazla bilet satıldı

Öte yandan, Fenerbahçe'nin en büyük kozu yine taraftarı olacak. 12. adam bu kritik dönemdeki maça büyük ilgi gösterdi ve 44 binden fazla bilet satıldı. Sarı-lacivertli takım maçı kazanıp yeni yıla da mutlu girmek istiyor.

VAR hakemi belli oldu

Fenerbahçe-Hatayspor maçının VAR hakemi belli oldu.

  • VAR: Hakan Ceylan
  • AVAR: Koray Gençerler
Senin için hazırladığımız haberler