Kadıköy'de Hayata Dönüyoruz etkinliği başladı

Orhan Gülek
12.06.2021 - 21:58 | Son Güncellenme: 12.06.2021 - 22:16

“Hayata Dönüyoruz” sloganıyla bugün ve yarın Caddebostan sahilinde gerçekleşecek olan ''Kadıköy Belediyesi Amazfit Cadde 10K Koşusu ve Spor Festivali başladı.

Kadıköy'de Hayata Dönüyoruz etkinliği başladı

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Hayata dönüyoruz sloganıyla Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen ve iki gün sürecek olan Cadde 10K etkinliğinin ilk günü tamamlandı. Saran Group’un da Ajansspor, Radyospor, S Sport, S Sport 2 ve S Sport Plus markaları ile sponsor olduğu organizasyonda spor festivalleri düzenlendi.

"Çocuk koşusu düzenlendi"

Ana sahnede başta egzersizler olmak üzere katılımcıları eğlenceli dakikalar geçirten aktiviteler yapıldı. Onlarca çocuğun koştuğu kısa parkurda çocuk koşusu düzenlendi. Yarışma sonunda çocukların hepsi birinci ilan edilirken, madalya töreni gerçekleştirildi. Daha sonra ise hatıra fotoğrafı çekildi.

"Hayatımda en keyif aldığım ödül töreniydi"

İlk gün DJ performansıyla sona ererken Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı Ajansspor’a konuştu. Katılımdan memnun olduğunu dile getiren Odabaşı, ”Pandemi sonrasında ilk etkinlik. Hayata yavaş Yavaş alışıyoruz, yeniden dönüyoruz, bunun devamı gelecek. Kadıköylüler olarak Kadıköy’ü hayata döndüreceğiz. Çocuk koşusu çok keyifli bir yarıştı. Hayatımda en keyif aldığım ödül töreniydi. Yarışlara katılım için pandemi koşullarından dolayı sınırlama ve o sınırı aşmadık. Bu etkinlik insanlara moral sağladı. Seneye daha büyük bir etkinlik yapmayı hedefliyoruz.” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler