Kadıköy'de ipler koptu. Taraftar ''İstifa'' dedi, Koç alkışladı

Ali Bozkurt
10.01.2022 - 21:06 | Son Güncellenme: 11.01.2022 - 09:24

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Fenerbahçe, sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1 sonuçladı. İşte maç özeti ve detaylar...

Kadıköy'de ipler koptu. Taraftar ''İstifa'' dedi, Koç alkışladı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Fenerbahçe, sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı 1-1 eşitlikle sona erdi. İkinci yarının başında ise Belhanda'nın golüyle Adana Demirspor 2-1 öne geçti. Karşılaşma da başka gol olmadı ve Adana Demirspor galibiyet ile ayrıldı.

İstifa sesleri yükseldi

Fenerbahçe taraftarı ikinci yarı takımı protesto ederken Ali Koç'u da istifaya devam ettiler. Karşılaşmanın son dakikalarında Adana Demirspor oyuncuları alkışlandı ve Fenerbahçeli oyunculara tepkiler sürdü. Karşılaşma geneli ise yönetimi istifaya davet ettiler. Ali Koç, kendisine istifa diyen taraftarları alkışladı. Fenerbahçeli taraftarlar: "Söylesene başkan. Ne oldu koskoca sözlerin. Koskoca Fenerbahçe'yi ne hale getirdin!" sözleri ile tepkiler verdi.

Fenerbahçe penaltı golüyle öne geçti

26. dakikada İrfan Can Kahveci’nin ceza sahası içine yaptığı ortada Svensson’un Valencia’ya hareketine hakem Halil Umut Meler penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Valencia, meşin yuvarlak kaleci Muric’in sağından ağlara gitti. 

Gökhan İnler'den mükemmel gol

34. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Gökhan İnler’in şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Böylelikle karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmadı ve iki ekip beraberlikle soyunma odasına gitti.

Belhanda gol attı tansiyon yükseldi

Adana Demirspor'un oyuncu Belhanda, 41. dakikada takımını öne geçiren golü attı. Younes Belhanda, Galatasaray forması giydiği dönemde Fenerbahçelileri kızdırmak için yaptığı ‘ağlama’ işaretini yaptı ve Kadıköy’de gergin anların yaşanmasına neden oldu. Belhanda attığı gol sonrası tribünlere 'ağlama' işareti yaptı. Ardından Mert Hakan ve Belhanda arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan tartışma nedeniyle iki oyuncu da sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler