Fenerbahçe Kadıköy'de çıkış peşinde, rakip Alanya! 11'ler...

24.10.2021 - 08:46 | Son Güncellenme: 24.10.2021 - 19:59

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Alanyaspor'u konuk edecek. İşte maç öncesi gelişmeler, eksikler ve ilk 11'ler...

Fenerbahçe Kadıköy'de çıkış peşinde, rakip Alanya! 11'ler...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında bu akşam Fenerbahçe Kadıköy'de Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak. Trabzonspor mağlubiyeti sonrası başkan Ali Koç, tüm taraftarı kenetlenmeye ve takıma destek olmaya çağırmıştı. Sarı-lacivertliler, Kadıköy'de Aytemiz Alanyaspor'a karşı kenetlen ve yen parolasıyla çıkacak. Mutlak üç puan hedefleyen Fenerbahçe, hem moral bulmak hem de lider Trabzonspor ile aradaki farkın açılmaması için sahaya çıkacak. Detaylar haberde...

Fenerbahçe-Alanyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Ülker Stadı'nda saat 19:00'da başlayacak mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Ekrem Kan ve İlker Takpak yaparken, Emre Kargın da 4. hakemlik görevini üstlenecek. Karşılaşma beIN Sports'tan ekranlara gelecek. Maç öncesi maç esnası ve sonrasındaki tüm gelişmeler Ajansspor'da olacak.

Fenerbahçe ile Alanyaspor arasında oynanacak karşılaşmada Cüneyt Çakır VAR hakemi olarak görev yapacak. AVAR'da ise Bahattin Duran olacak.

İki takımın ligdeki durumu

Son maçta Trabzonspor'a 3-1 kaybeden Fenerbahçe, hafta arasında da Royal Antwerp ile de 2-2 berabere kalmıştı. Fenerbahçe bu maç öncesinde 19 puan ve averajla 3. sırada bulunuyor. Alanyaspor 17 puanla 8. sırada yer alıyor. 

Maç öncesi Fenerbahçe'de eksikler var

Fenerbahçe'de Serdar Aziz'in yanı sıra kart cezalısı Kim Min-Jae bu maçta oynayamayacak. Ayrıca Bright Osayi Samuel ve Altay Bayındır da cezalı olduğu için sahada olmayacak. Teknik direktör Vitor Pereira bu karşılaşmada son Antwerp maçında oyundan çıkarken tepki gösteren Mesut Özil ile 2 gol atan Enner Valencia'yı yedek bıraktı.

Fenerbahçe'nin ilk 11'i

Berke
Tisserand
Szalai
Novak
Nazım
Ferdi
Gustavo
Zajc
Rossi
Pelkas
Serdar Dursun

Alanyaspor'un ilk 11'i 

Serkan
Juanfran
Fatih
Milunovic
Borja
Novais
Umut
Efecan
Emre Akbaba
Davidson
Diedhiou

Gustavo sınırda

Fenerbahçe'nin tecrübeli oyuncusu Luiz Gustavo, Aytemiz Alanyaspor maçı öncesi sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sezon başından beri teknik direktör Vitor Pereira'nın vazgeçilmez oyuncusu olarak dikkati çeken Brezilyalı orta saha, bu sezon 3 sarı kart gördü. Gustavo, Aytemiz Alanyaspor karşısında kart görmesi durumunda Konya deplasmanında yer alamayacak.

Fenerbahçe ile Alanyaspor 11. randevuda

Fenerbahçe ile Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'de yarın 11. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 10 maçtan 5'ini Fenerbahçe, 2'sini Alanyaspor kazandı, 3 müsabaka da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin 17 golüne, Alanyaspor 10 golle yanıt verdi.

Kadıköy'de Fenerbahçe yenilmedi

Fenerbahçe, Süper Lig'de Alanyaspor ile Kadıköy'de oynadığı karşılaşmalarda mağlubiyet yüzü görmedi. Sarı-lacivertliler, iki takımın daha önce yaptığı 5 karşılaşmada 3 galibiyet alırken, 2 de beraberlik yaşadı. Söz konusu müsabakalarda 9 gol atan Fenerbahçe, kalesinde ise 3 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler