Kadro dışı kalan N'Sakala'nın keyfi yerinde! Şarkı söyleyip...

26.11.2021 - 10:45 | Son Güncellenme: 26.11.2021 - 10:50

Beşiktaş'ta geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılan Fabrice N'Sakala'nın keyfi yerinde.

Kadro dışı kalan N'Sakala'nın keyfi yerinde! Şarkı söyleyip...

Siyah beyazlı kulüp geçtiğimiz günlerde 31 yaşındaki Kongolu sol bek Fabrice N'Sakala'nın kadro dışı bırakıldığını açıklamıştı. Sosyal medyadan sık sık paylaşım yapan N'Sakala'nın keyfinin yerinde olduğu gözleniyor.

Daha önce sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar nedeniyle Beşiktaş taraftarlarıyla arası bozulan Kongolu futbolcu, sosyal medya paylaşımlarını sürdürüyor.

Arabada şarkı söyledi

Son yaptığı paylaşımda arabada şarkı söylerken ki görüntülerinin yanı sıra spor salonunda yaptığı antrenmanın görüntülerini yayınladı.

Kick-box antrenmanı yapıyor

31 yaşındaki futbolcu neşeli hali gözlerden kaçmazken, bir futbolcu için tehlikeli olabilecek bir spor olan kick-box yapması dikkat çekti.

Takımdan ayrılmak istiyor

25 resmi karşılaşmada forma giymesi halinde sözleşmesinin 1 yıllık opsiyonu devreye girecek olan N'Sakala'nın devre arasında takımdan ayrılmak istediğini Ajansspor olarak daha önvce duyurmuştuk.

Alanyaspor'dan transfer oldu

Kongolu sol bek 12 Ağustos 2020 tarihinde Aytemiz Alanyaspor'dan Beşiktaş'a transfer olmuştu. Tecrübeli futbolcu daha önce Troyes, Anderlecht gibi takımlarının da formasını giymişti. 

Senin için hazırladığımız haberler