Kadroya alınmamıştı! Fernando Santos biletini kesti

İsa Kethüda
27.02.2024 - 10:13 | Son Güncellenme: 27.02.2024 - 10:30

Süper Lig takımlarından Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos, kadroya almadığı Hırvat yıldız Ante Rebic ile ilgili kararını verdi. İşte detaylar.

Kadroya alınmamıştı! Fernando Santos biletini kesti

AJANSSPOR-HABER

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde 28 Şubat Çarşamba günü sahasında TÜMOSAN Konyaspor ile karşılaşak Beşiktaş'ta Ante Rebic ile Tayyip Talha Sanuç, 2-0 kazanılan İstanbulspor karşılaşmasının kadrosuna alınmamıştı.

İki oyuncunun kadroda yer almamasıyla ilgili bir açıklama yapan Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar, "Afrika Kupası’ndan dönen oyuncularla kadro genişledi. Bazı oyuncular kadroya giremeyecek. Bu hocanın tasarrufudur. Tayyip özellikle stoperlerimizin olmadığı dönemde erken başladı. 

"Rebic'in gelecek maçlarda katkı vereceğini düşünüyorum"

Performansından son derece memnunuz. İlerleyen haftalarda mutlaka görev alacaktır. Rebic özel bir oyuncu. Oynatmak ya da oynatmamak hocanın tasarrufudur. Gelecek maçlarda katkı vereceğini düşünüyorum" şeklinde konuşmuştu.

İlgini Çekebilir
Avrupa devlerinden Semih Kılıçsoy'a kanca! Teklifler kulübe ulaştı...
Habere Git

Ante Rebic ile yollar ayrılacak

Sabah'ta yer alan habere göre; sezonun geri kalanında oyuncuyu kafasından silen teknik direktör Fernando Santos, yola devam edilmemesi gerektiği yönünde karar verdi.

2 yıllık sözleşme imzalamıştı

Gelecek sezon için yönetime rapor bildiren Portekizli çalıştırıcı, Ante Rebic'in biletini de kesti. Beşiktaş, Hırvat futbolcuyla geçtiğimiz yaz 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Beşiktaş'a maliyeti

Siyah beyazlı kulüpten yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücret alan Ante Rebic'e 280 bin Euro da imza parası verilmişti. 30 yaşındaki sol kanat oyuncusu bu sezon forma giydiği 23 maçta 1 gol ve 5 asist kaydetti.

İlgini Çekebilir
"FIFA duruma el koymalı. Galatasaray ve Fenerbahçe..."
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler