Kalinic: "Mayıs'ın 19'unu bekliyoruz"

25.04.2017 - 23:26 | Son Güncellenme: 25.04.2017 - 23:26

AJANSSPOR- Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın yıldız forveti Nikola Kalinic, Panathinaikos zaferinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"İki zor maçtan sonra buraya gelmek çok güzeldi. Taraftarımız bize çok yardımcı oldu. Her şey çok güzel ama iş daha bitmedi. Geçen yılki hataları tekrar yapmak istemiyoruz. İki galibiyet daha bizi şampiyonluğa taşıyacak. Bu bizim çalışmamız motivasyon kaynağımız.

Hepimiz bu sorumluluğu alıyoruz. Motivasyon, enerjimiz her zaman yüksek. Playofflar en önemli yer. Sezonda birçok maç var ama burası her maçtan farklı. Her zaman herkes son maçı hatırlar. Biz de tabii ki favori değldik ama avantajı buraya taşımamız önemliydi ama dediğim gibi iki maçımız daha var.

Sakatlıklar basketbolun bir parçası. Geçen yıl da bunu yaşadık. Bunun yanında daha erken iyi oynamalıydık. Bizde 15 oyuncu var. Nisan ayına geldiğimizde daha iyi oynayabilecek durumda olmalıydık. Şu anda her şey planladığımız gibi gidiyor. Biz şu anda mayısın 19'unu bekliyoruz.

FB TV'ye neler söyledi?

Sezonun ilk hedefine ulaştık ama ayaklarımızın yere basması gerekiyor, 2 sezondur yapamadığımızı yapmamız gerekiyor. Bu sefer kupayı almamız gerekiyor. İstanbul'da muazzam bir atmosfer olacak, taraftarlar bize yardım ediyor ama oyunu oyuncular oynayacak. Bu nedenle kupayı almak için çok çalışmalıyız.

Senin için hazırladığımız haberler