Kanadalı güzel atletten şaşırtıcı karar: Parayla...

04.07.2021 - 13:16 | Son Güncellenme: 04.07.2021 - 13:25

Magazin haberleri... Kanadalı milli sporcu Alysha Newman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını bir kez daha şaşırttı. İşte detaylar...

Kanadalı güzel atletten şaşırtıcı karar: Parayla...

AJANSSPOR - MAGAZİN

 

Sosyal medyada yarım milyona yakın kişi tarafından takip edilen Alysha Newman, Tokyo Olimpiyatları öncesinde hayranlarını ters köşe yaptı. İşte detaylar...

Dijital abonelik furyasına o da kapıldı

Dijital video platformlarının iyice trendleştiği bir dönemde Alysha Newman da aldığı yeni kararını takipçileriyle paylaştı. Paralı abonelik mantığıyla işleyen OnlyFans'a katılan Alysha, "İstekleriniz benim için emirdir" notunu düştü. 

"Buna ne gerek var Alysha?"

Kanadalı sporcunun şaşırtıcı kararından sonra hayranları şok yaşadı. Alysha'yı sadece sırıkla atlama sporu için takip eden bireyler, "Buna ne gerek var Alysha?" demekten kendilerini alamadı. 

Olimpiyatlarda yarışacak

Daha önce İngiliz Milletler Topluluğu adına düzenlenen yarışlarda birincilik elde eden Newman, Tokyo Olimpiyatları'nda da ülkesini temsil edecek. 

"En dikkat çekici 100 sporcu arasında"

26 yaşındaki Kanadalı sporcu, sırıkla atlama dışında kişisel yaşamıyla da öne çıkıyor. 2021 yılında bir dergi, Alysha Newman'ı, "Dünya'nın En Dikkat Çekici 100 Kadın Sporcusu" listesine dahil etmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler