Fenerbahçe, Jose Cifuentes İçin Harekete Geçti | Transfer Haberleri

03.03.2023 - 13:49 | Son Güncellenme: 03.03.2023 - 14:02

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, MLS'te Los Angeles FC forması giyen merkez orta saha oyuncusu Jose Cifuentes için harekete geçti.

Fenerbahçe, Jose Cifuentes İçin Harekete Geçti | Transfer Haberleri

Transfer döneminde kadrosunu Parma'dan Oosterwolde, Adana Demirspor'dan Samet Akaydin ve Barcelona'dan Emre Demir ile güçlendiren Fenerbahçe, Ekvadorlu orta saha oyuncusu için de harekete geçti. İşte detaylar...

Sabah'ta yer alan habere göre; ara transfer döneminin bitimine az bir süre kala yıldız transferi için kolları sıvayan Fenerbahçe'de sürpriz transfer gelişmeleri de yaşanıyor.

Lucas Moura, Aubemeyang, gibi birçok yıldızın peşinde olan Kanarya, kadrosunu güçlendirerek sezon sonunda zafere ulaşmak istiyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de ayrılacak oyuncular belli oldu! Jesus biletlerini kesti...
Habere Git

Fenerbahçe, Jose Cifuentes için son aşamaya geldi

Daha önce Los Angeles'tan Diego Rossi'yi alan Fenerbahçe, Jose Cifuentes için de görüşmelerde son aşamaya geldi.

Kiralama teklifi yapıldı

Ekvadorlu orta saha oyuncusu için Fenerbahçe 4 milyon Dolar'lık serbest kalma bedeli yerine satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptı.

Sezon sonuna kadar 500 bin dolar, gelecek sezon 1.5 milyon dolar, 1.5 sezonun sonunda bonservisi alınmaya karar verilirse 2 milyon dolar daha ödenip Cifuentes'in bonservisini almak istiyor.

ABD ekibi ise tek seferde 4 milyon Dolar nakit talep ediyor. Görüşmelerin sürdüğü ifade ediliyor.

İlgini Çekebilir
Mahkeme kararı bozdu! Kayseri maçında F.Bahçe taraftarı yok
Habere Git

Fenerbahçe'de Miha Zajc gelişmesi

Alman ve İspanyol basını, Fenerbahçe ile Sevilla'nın maçtan önce yıldız oyuncu için transferde karşı karşı geldiğini yazdı. Bu arada takımdan ayrılması beklenen Miha Zajc konusunda da sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte son dakika haberinin detayları.

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, sezon başında Miha Zajc'ı çok fazla denememiş, oyuncunun ayrılığı gündeme gelmişti. Ancak Sloven yıldız, son dönemde ortaya koyduğu performansla Portekizli hocanın gözüne girmeyi başardı.

Jesus, Kayserispor maçına Zajc'la başlayacak

28 yaşındaki orta sahanın özellikle Konyaspor karşılaşmasında sergilediği oyundan memnun kalan Jesus, Kayserispor maçına da Zajc'la başlayacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Icardi müjdesi! F.Bahçe maçında...
Habere Git

"2+1 yıllık yeni sözleşme yapalım"

Fenerbahçe yönetimi, oyuncu ile yaptığı ilk görüşmede "2+1 yıllık yeni sözleşme yapalım" denildi. Deneyimli futbolcu teklife sıcak bakarken, forma garantisi istedi.

Fenerbahçe ve Sevilla'nın Dahoud yarışı

Fanatik'in derlediği habere göre Fenerbahçe, 9 Mart'ta UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda karşılaşacağı Sevilla ile maç öncesi transferde karşı karşı geldi. Alman ve İspanyol basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe ve Sevilla, Borussia Dortmundlu Mahmoud Dahoud'a imza attırmak için de kozlarını paylaşacak.

Leicester City ve Napoli de istiyor

27 yaşındaki Alman yıldız, sözleşmesinin biteceği sezon sonunda Dortmund'la yollarını kesin olarak ayıracak. Haberlerde Dahoud için şu anda en istekli takımların Fenerbahçe ve Sevilla olduğu öne sürüldü.

İlgini Çekebilir
Şampiyonluk oranları güncellendi! G.Saray, F.Bahçe, Beşiktaş...
Habere Git

İki yönlü orta saha

Ayrıca Premier Lig ekiplerinden Leicester City ve Serie A lideri Napoli'nin de Alman futbolcuya ilgi gösterdiği kaydedildi. Mönchengladbach altyapısından yetişen Suriye asıllı futbolcu 2017'de Dortmund'a 12 milyon Euro'ya transfer olmuştu.

27 yaşındaki oyuncu Sarı- Siyahlılar'da 137 resmi maça çıkarken, 5 gol attı ve 16 asist yaptı. Mahmoud Dahoud, 2017'de Avrupa Şampiyonu olan Almanya U21 Milli Takımı'nın önemli isimlerinden biriydi. Orta sahanın ortasında görev yapan Dahoud, oyunun iki yönünde de etkili olabilen bir isim. 

Senin için hazırladığımız haberler