Fenerbahçe, Bu Akşam Çaykur Rizespor İle Karşılaşıyor! İşte Muhtemel 11'ler

İsa Kethüda
19.01.2023 - 08:12 | Son Güncellenme: 19.01.2023 - 08:19

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu karşılaşmasında bu akşam TFF 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor ile sahasında karşılaşacak. İşte muhtemel 11'ler.

 Fenerbahçe, Bu Akşam Çaykur Rizespor İle Karşılaşıyor! İşte Muhtemel 11'ler

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu mücadelesinde bu akşam Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor ile karşılaşıyor.

Maçın hakemi Bahattin Şimşek

Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 20.30'da başlayacak karşılaşmayı A Spor naklen yayınlayacak. Karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Hakan Karabalcık ve Emrah Ünal yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Ozan Ergün.

Beşinci turda Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor ile eşleşen Fenerbahçe, karşılaşmayı 3-1 kazanarak son 16 turuna yükselmişti.

Ligde son olarak deplasmanda Gaziantep FK'yi mağlup eden sarı-lacivertliler, tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmayı kazanarak, adını çeyrek finale yazdırmayı hedefliyor.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus taraftarı duydu... Arda Güler gerçekleri
Habere Git

Fenerbahçe'de 2 eksik

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor önünde 2 futbolcusundan yararlanamayacak. Sarı-lacivertlilerde kırmızı kart cezalısı İrfan Can Kahveci'nin yanı sıra sakatlığı bulunan Joao Pedro karşılaşmada forma giyemeyecek.

Arda'nın ilk 11'de oynaması bekleniyor

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler, Çaykur Rizespor karşısında ilk 11'e yakın görünüyor.

Teknik direktör Jorge Jesus, uzun süreli sakatlığını atlatan Arda'yı ligde Gaziantep FK mücadelesinde sonradan oyuna almış ve 17 yaşındaki futbolcu etkili bir performansa imza atmıştı.

Portekizli teknik adamın, Çaykur Rizespor karşısında daha fazla süre vereceğini belirttiği genç oyuncusunu ilk 11'de oynatması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Rize'nin yıldızı Fenerbahçe maçında yok!
Habere Git

Peres süre alabilir

Fenerbahçe'nin Brezilyalı stoperi Luan Peres'in de Çaykur Rizespor karşılaşmasında süre alması bekleniyor. Sarı-lacivertlilerin UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda 15 Eylül'de Rennes ile 2-2 berabere kaldığı müsabakada sakatlanan Peres, uzun süre takımından ayrı kalmıştı.

Ligde Galatasaray ve Gaziantep FK müsabakalarında yedek soyunan Peres, forma şansı bulamamıştı.

Fenerbahçe ile Avrupa'da 4, kupada 1 ve ligde 13 maç kaçıran 28 yaşındaki savunmacı, yarın oynaması durumunda 4 ayı aşkın bir sürenin ve 18 resmi müsabakanın ardından forma giymiş olacak.

Muhtemel 11'ler

  • Fenerbahçe: İrfan Can, Samuel Serdar Aziz, Samet, Alioski, İsmail, Zajc, Mert Hakan, Arda, Rossi, King

  • Çaykur Rizespor: Tarık, Oğuz, Emirhan, Bahadır, Eren, Azubuike, Ronaldo, Miya, Bolaise, Olawoyin, Kubilay
İlgini Çekebilir
Fenerbahçe yöneticisinden Özbek ve Aboubakar tweeti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler