Beşiktaş, forvete Sebastien Haller'i transfer edecek

08.01.2024 - 09:52 | Son Güncellenme: 08.01.2024 - 09:57

Devre arasında takıma yıldız isimleri transfer etmek isteyen Beşiktaş, gündemine Dortmund'un golcü oyuncusu Sebastien Haller'i aldığı iddia edildi. Detaylar...

Beşiktaş, forvete Sebastien Haller'i transfer edecek

AJANSSPOR HABER

Transfer çalışmalarına hızlı şekilde devam eden Beşiktaş, devre arasında takıma bir golcü isim transfer etmek istiyor. İddialara göre Dortmund forması giyen Haller'in menajeri yıldız oyuncuyu Kartal'a önerdi. Detaylar...

Beşiktaş'a önerildi

Fanatik'te yer alan habere göre; Borussia Dortmund forması giyen Sebastien Haller, Beşiktaş'a önerildi. Menajerler aracılığıyla gelen teklifi değerlendirmeye alan idareciler cevabını en kısa süre içerisinde verecek. 

Opsiyonlu kiralanacak

Haller'in satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle Kartal'a transfer olma ihtimali olduğu iddia edildi.

Kanseri yendi

2021 yılında Ajax'tan Borussia Dortmund'a transfer olan ancak testis kanseri teşhisi nedeniyle kariyerine ara vererek tedaviye başlayan yıldız futbolcu Sebastien Haller kanseri yendi. Yıldız oyuncu 1 sezon forma giyememiş ve kanserle mücadele etmişti.

Bu sezon golü yok

Bundesliga'da bu sezon Dortmund ile 11 karşılaşmada forma giyen Sebastien Haller, gol atma sevinci elde edemedi. Yıldız oyuncu Şampiyonlar Ligi'nde ise 2 maçta görev aldı.

Senin için hazırladığımız haberler