Kanye West'ten Türkçe Tepkisi: Neden Hep Bu Dilde?

05.02.2022 - 23:59 | Son Güncellenme: 06.02.2022 - 00:04

Geçtiğimiz haftalarda Kim Kardashian ile evliliğini bitiren ünlü şarkıcı Kanye West, Türkçe ile ilgili yaptığı paylaşım ile gündem oldu. Kanye West kimdir? İşte detaylar...

Kanye West'ten Türkçe Tepkisi: Neden Hep Bu Dilde?

AJANSSPOR MAGAZİN

Geçtiğimiz haftalarda ünlü reality show yıldızı Kim Kardashian ile evliliğini sonlandıran Kanye West yeni paylaşımı ile gündem oldu.

"Neden hep bu dilde?"

Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda Türk bir fan sayfasının yorumlarını paylaşan Kanye West dikkat çekti. Türk hayran sayfasının kendisi ile ilgili yaptığı paylaşımdaki yorumların ekran görüntüsünü alan Amerikalı şarkıcı bu görselleri "Neden ilk 8 yorumum hep bu dilde, Instagram?" yazarak paylaştı. İşte Kanye West'in Türkçe ile ilgili dikkat çeken o paylaşımı:

Paylaşım büyük ilgi gördü

Kanye West'in Türkçe hayran yorumları ile ilgili yaptığı paylaşım Türk takipçilerinden büyük ilgi gördü. Takipçiler kısa sürede on binlerce yorum ve beğeni ile paylaşıma ilgi gösterdi.

Kim Kardashian ile sorunları bitmedi

Bir süredir haklarından çıkan ayrılık iddiaları sonrası evliliklerini noktalayan Kanye West ve Kim Kardashian arasındaki sorunlar tam olarak bitmedi. Amerikalı şarkıcı ile ayrıldıktan sonra komedyen ve oyuncu Pete Davidson ile romantik bir ilişkiye başlayan Kim Kardashian, West'in tepkisini çekmişti.

Taciz ile suçlandı

Kim Kardashian ile ayrıldıktan hemen sonra ünlü reality show yıldızının evinin karşısındaki evi satın alan Kanye West, hayranlar tarafından Kardashian'ı taciz etmek ve takıntılı olmak ile suçlanmıştı.

Pete hakkındaki şakaları basına sızdı

Kim Kardashian'ın kendisinden ayrıldıktan hemen sonra yeni bir ilişkiye başlamasına kızan West, ev olayının ardından yeni bir skandal ile gündeme geldi. Kardashian'ın yeni sevgilisi Davidson hakkında ünlü komedyenin cinsel yolla bulaşan hastalığı olduğuna dair şakalar yapan ve onu diğer insanlara kötüleyen Amerikalı şarkıcı, bu sözlerinin basına sızması ile tepki görmüştü. Konu ile ilgili paylaşım yapan hayranlar Kanye West'in sorunlu ve takıntılı bir adam olduğunu söyleyerek tepki göstermişlerdi.

Kendi de yeni bir aşka yelken açtı

Kim Kardashian'ın yanı  sıra Kanye West de yeni bir ilişkiye başlamıştı. Geçtiğimiz günlerde Julia Fox ile görüntülenen ünlü şarkıcı daha sonrasında ise bir ilişkilerinin olduğunu kabul etmişti.

Tiktok sorun yarattı

Kardashian ve West çiftinin bir diğer sorunu ise kızları North West'in Tiktok kullanmasıydı. Kızının sosyal medyada olmasını desteklemediğini söyleyen West bu konu hakkında Kim Kardashian ile iletişime geçmeye çalıştığını ama bir sonuç alamadığını söylemişti. Kızının annesi ile temasta bulunamayan West çareyi sosyal medyada bulmuştu. Instagram üzerinden yaptığı paylaşım ile kızının fotoğrafını paylaşan Kanye West gönderinin açıklamasına "İlk boşanmam olduğu  için soruyorum. Kızım benim iznim olmadan Tiktok'ta paylaşıldığı zaman ne yapmalıyım?" yazarak eski eşine gönderme yapmıştı.

"Çocuğumun doğum günü yerini bile bilmiyordum

"Kanye West'in geçtiğimiz günlerde kızı Chicago'nun doğum günü hakkında yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düşmüştü. Kim Kardashian'ın kızının doğum günü adresini kendisine bildirilmediğini söyleyen Kanye West daha sonrasında doğum günü partisine nasıl katıldığını şöyle açıklamıştı: "Kim bana adresi göndermedi. Çocuğumun doğum gününden haberim bile olmadı. Ama neyse ki Kylie Jenner'ın sevgilisi Travis Scott bana mesaj olarak adresi gönderdi. Oraya gittiğimde ise Kylie içeri girmeme yardım etti. Onlara minnettarım."

"Bana kafası güzel muamelesi yaptı"

Kızı Chicago'nun doğum günü partisine katılan West açıklamaları ile Kim Kardashian'a tepki göstermişti. Kızının doğum gününde eski eşinin iftiralarına maruz kaldığını iddia eden West bu konuda şunları söyledi: "Kızımın doğum gününde bana kafası güzel muamelesi yaptı. Oysa ben gayet ayıktım. Beni partiye almak istemedi. Hatta bana uyuşturucu için test yaptırmam için baskı bile yaptı."

Şarkısında Pete Davidson'dan bahsedince olanlar oldu

Kanye West son şarkısı Eazy'de eski eşinin yeni sevgilisi Pete Davidson'dan bahsedince ortalık adeta karıştı. Amerikalı şarkıcı yeni şarkısında Pete Davidson'ı dövmekten bahsediyordu. Şarkının yayınlanmasının ardından Pete Davidson güvenliği için ekstra korumalar kiraladı.

Kim Kardashian korunmalarına talimat verdi

Kanye West ile arasına mesafe koymak isteyen Kim Kardashian'dan yeni bir hamle geldi. Eski eşi ile bağlarını koparmak isteyen ünlü reality show yıldızı, korumalarına Kanye West'in hiçbir şekilde eve alınmaması için talimat verdi.

Senin için hazırladığımız haberler