Galatasaray İzmir'den İstanbul'a Dönüyor!

Akın Ungan
13.03.2022 - 15:04 | Son Güncellenme: 13.03.2022 - 16:18

Barcelona'dan sonra İzmir'de Beşiktaş'a hazırlanan Galatasaray'ın, İstanbul uçuşu için 15.30 kapısı kapandı. Galatasaray, ne zaman İstanbul'a dönecek?

Galatasaray İzmir'den İstanbul'a Dönüyor!

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda eşleştiği Barcelona maçı için İspanya'ya gitmiş ve hava şartlarından dolayı İstanbul'a geri dönememişti. Sarı-Kırmızlılar, İzmir'e gelerek, çalışmalarına burada devam etti.

Kapı kapandı

Beşiktaş derbisine İzmir'de hazırlanmak zorunda kalan Galatasaray İstanbul'a dönememişti. İzmir Aydın Menderes Havalimanı verilerine göre saat 15.30'daki İstanbul uçuşunda kapılar kapandı. Uçak kalktı.

Galatasaray, ne zaman İstanbul'a dönecek?

Şu an İzmir'de bulunan Galatasaray'ın, derbi için İstanbul'a ne zaman döneceği ise merak konusu olmaya devam ediyor. Sarı-Kırmızılı takımın bugün, saat 15.30'da İzmir'den İstanbul'a uçması beklenirken, 15.30'daki uçağın kapıları kapandı. Galatasaray, İstanbul yolculuğuna başladı.

Galatasaray-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta?

Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. NEF Stadyumu'nda oynanacak mücadele, 14 Mart Pazartesi günü, saat 20.00'da başlayacak. Karşılaşmada Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan'ın yardımcıları ise Serkan Ok ile Candaş Elbil olacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Galatasaray'a: "Lyon'a elendiğimizde, UEFA Kupası paylaşırken düşünseydin!"
Habere Git

Kontuar nedir?

Kontuar, havalimanlarında yolcuların check-in işlemlerini yaptırmaları için ayrılmış bölümlere denir. Havalimanı içerisinde hava yolu şirketlerinin kontuar alanları bulunur. Burada bagaj teslimi ve check-in işlemi yapılabilir. Kontuar, check-in işlemi ve bagaj işlemleri yapılırken, bir görevli yardımcı olur.

Senin için hazırladığımız haberler