(ÖZET) Çaykur Rizespor - Beşiktaş Maç Sonucu: 0-4

09.01.2024 - 21:28 | Son Güncellenme: 09.01.2024 - 22:05

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de 16. haftanın erteleme müsabakasında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti. İşte maç özeti, goller ve detaylar

(ÖZET) Çaykur Rizespor - Beşiktaş Maç Sonucu: 0-4

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de 16. hafta erteleme maçında Beşiktaş deplasmanda Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup etti. Semih Kılıçsoy attığı 2 gol ve yaptığı 1 asistle yıldızlaştı.

Semih Kılıçsoy şov yaptı

Trendyol Süper Lig'de 16. hafta erteleme maçında İlhan Palut'un ekibi Çaykur Rizespor ile Serdar Topraktepe'nin yönetimindeki Beşiktaş karşı karşıya geldi.

Çaykur Didi Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Beşiktaş 4-0 kazanırken goller; 4. dakikada Milot Rashica, 45 ve 47. dakikalarda Semih Kılıçsoy, 79. dakika ise Cenk Tosun'dan geldi. Cenk'in golünde asisti yapan isim Semih Kılıçsoy oldu.

Beşiktaş'tan bir ilk!

Beşiktaş bu sezon Süper Lig'de ilk kez bir maçta 4 farklı galibiyet elde etmiş oldu.

İlgini Çekebilir
Quaresma Beşiktaş'a dönüyor! Yeni hocayla görüşecek
Habere Git

Beşiktaş'ta yeni hedef; Fatih Karagümrük

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş puanını 32'ye yükseltirken, Çaykur Rizespor 29 puanda kaldı. Ligin bir sonraki maç haftasında Beşiktaş evinde Fatih Karagümrük'ü ağırlarken, Çaykur Rizespor sahasında Adana Demirspor'u konuk edecek.

Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçı ilk yarı özeti

  • 4. dakikada gelişen Beşiktaş atağında ceza sahası dışında topla buluşan Rashica’nın sert vuruşu ile meşin yuvarlak filelerle buluştu. 0-1
  • 22. dakikada ceza sahası dışından topla buluşan Altin Zeqiri’nin ceza sahası içine yaptığı ortasını kafayla karşılayan Gaich’in vuruşunu kaleci Mert Günok kurtardı.
  • 25. dakikada gelişen Çaykur Rizespor atağında İbrahim Olawoyin’in pasıyla topu önüne alan Benhur Keser’in şutunu kaleci Mert Günök kornere çeldi.

Gaich’in şutu, VAR'a takıldı

  • 28. dakikada topla ceza sahası içine kadar giren Altin Zeqiri’nin vuruşu ile defanstan seken topu karşılayan Gaich’in şutu ile top filelerle buluştu. VAR uyarısıyla pozisyonu izleyen hakem Abdulkadir Bitigen, ofsayt gerekçesi ile golü iptal etti.
  • 37. dakikada orta sahadan İbrahim Olawoyin’in pasıyla topla buluşan Dal Varesanovic, ceza sahası dışından şutu az farkla auta çıktı.
  • 45. dakikada Demir Ege Tıknaz’ın pasıyla ceza sahası dışı sağ çaprazda topla buluşan Semih Kılıçsoy’un vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 0-2

Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçı ikinci yarı özeti

  • 47. dakikada Rashica’nın şutunun ardından savunmadan seken topu ceza sahası içerisinde önünde bulan Semih Kılıçsoy’un şutu ile top filelerle buluştu. 0-3
  • 55. dakikada gelişen Çaykur Rizespor atağında Dal Varesanovic’in vuruşu ile defanstan seken topu önünde bulan Jonjo Shelvey’in şutu ile meşin yuvarlak direkten döndü.
  • 66. dakikada sağ çaprazdan İbrahim Olawoyin’in ortası karşılayan Gaich’in gelişine vuruşunu kaleci kurtardı.

Cenk Tosun skoru tayin etti

  • 68. dakikada Beşitaş’ın atağında topla ilerleyen Rashica’nın vuruşu az farkla auta çıktı.
  • 76. dakikada Jonjo Shelvey’in köşe vuruşu ile yaptığı ortasını kafayla karşılayan Altin Zeqiri’nin vuruşunu kaleci Mert Günok kornere çıkarttı.
  • 79. dakikada topla ilerleyen Semih Kılıçsoy’un ceza sahası içinde yaptığı pas ile topla buluşan Cenk Tosun, meşin yuvarlağı boş kaleye yuvarladı. 0-4
Senin için hazırladığımız haberler