Beşiktaş, Sahasında Antalyaspor İle Karşılaşıyor! İşte Muhtemel 11'ler

İsa Kethüda
26.02.2023 - 08:44 | Son Güncellenme: 26.02.2023 - 13:01

Spor Toto Süper Lig 14. hafta erteleme karşılaşmasında Beşiktaş, bu akşam sahasında Fraport TAV Antalyaspor ile karşılaşıyor. İşte muhtemel 11'ler...

Beşiktaş, Sahasında Antalyaspor İle Karşılaşıyor! İşte Muhtemel 11'ler

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig 14. hafta erteleme karşılaşmasında bu akşam Fraport TAV Antalyaspor ile karşı karşıya geliyor.

Maçın hakemi Abdulkadir Bitigen

Vodafone Park'ta saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Abdulkadir Bitigen yönetecek. Karşılaşmayı ise beIN Sports HD 1 naklen yayınlayacak.

İlk olarak Taksim'deki terör saldırısı nedeniyle 14 Şubat'a ertelenen müsabaka, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle bir kez daha tehir edilmek zorunda kalınmıştı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, SAYGIYLA
Habere Git

Ligde oynadığı 21 maçta 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 39 puan toplayan Beşiktaş, 4. basamakta yer alıyor.

Antalyaspor ise 7 galibiyet, 3 beraberlik, 11 yenilgi ve 24 puanla 13. sırada bulunuyor.

Yeni transferler oynamayacak

Bu akşam oynanacak erteleme maçında siyah-beyazlı takımın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimler forma giyemeyecek.

Statü gereği Beşiktaş'ın o günkü tescil edilen kadrosunda yer almayan Vincent Aboubakar, Amir Hadziahmetovic, Onur Bulut, Alexandreu Maxim ve Omar Colley'in yanı sıra, sarı kart cezalısı olan Arthur Masuaku da Antalyaspor karşısında görev yapamayacak.

Teknik direktör Şenol Güneş, Masuaku'nun yokluğunda Umut Meraş ya da Tayfur Bingöl ikilisinden birini tercih edecek.

Ghezzal ilk 11'e dönebilir

Sakatlığı nedeniyle uzun süre takımdan ayrı kalan ve son dönemde süre almayan başlayan Rachid Ghezzal'ın Antalyaspor maçında ilk 11'de yer alması bekleniyor.

Ligde son oynanan Demir Grup Sivasspor mücadelesinin son dakikasında oyuna giren Ghezzal, verilen arada Ümraniyespor ve Eyüpspor'la oynanan hazırlık maçlarında görev yapmıştı.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: "Fenerbahçe pamuk ipliğinde gidecektir!"
Habere Git

3 isim ceza sınırında

Beşiktaş'ta Welinton Souza, Gedson Fernandes ve Cenk Tosun, sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bu üç oyuncu, bu akşamki mücadelede sarı kart görmeleri halinde 24. haftadaki MKE Ankaragücü karşılaşmasında oynayamayacak.

Muhtemel 11'ler

  • Beşiktaş: Mert Günok, Rosier, Welinton, Saiss, Umut Meraş, Gedson Fernandes, Salih Uçan, Tayfur Bingöl, Redmond, Ghezzal, Cenk Tosun

  • Antalyaspor: Alperen, Bünyamin, Ömer, Veysel, Güray, Fernando, Fredy, Mustafa Erdilman, Ndao, Ghacha, Sinan Gümüş

Şenol Güneş'ten uyarı

Teknik Direktör Şenol Güneş, kritik müsabaka öncesi oyuncularıyla yaptığı toplantıda uyarılarda bulunurken, kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Karagümrük ve Sivasspor’la oynadıkları son 2 maçta 5 puan kaybettiklerinin altını çizen Güneş’in, “Çok uzun bir aradan sonra resmi maça çıkacağız. İçinde bulunduğumuz acı günlerde futbola odaklanmak kolay değildi ama işimize devam etmek zorundayız. Son iki maçta yaşanan kayıplar hesaplarımızı bozdu. Bizim için bundan sonra her maç final. Yarıştan kopmamak için tüm maçlarımızı kazanmak zorundayız” diye konuştuğu belirtildi.

Beşiktaş - Antalyaspor maçının VAR'ı Serkan Tokat

Bu zorlu müsabakada VAR koltuğunda Serkan Tokat oturacak. AVAR'da ise Emre Malok ve Kerem Ersoy bulunacak.

Beşiktaş'ın formaları depremzedeler için açık artırmaya sunulacak

Beşiktaş Kulübü, Antalyaspor maçında futbolcularının giyeceği formaları, depremzedeler için açık artırmayla satışa çıkaracak.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklama şöyle;

"Futbolcularımızın Fraport TAV Antalyaspor maçında giyeceği formalar, tüm geliri depremzedelere yardım amacıyla kullanılmak üzere düzenlenecek açık artırmada satışa sunulacak.

Ülkemizi yasa boğan deprem felaketinden etkilenen vatandaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla düzenlenecek açık artırma, bugün saat 19.03’te matchwornshirt.com adresinde başlayacak."

Senin için hazırladığımız haberler