Alanyaspor-Beşiktaş Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

İsa Kethüda
14.08.2022 - 08:48 | Son Güncellenme: 27.09.2023 - 18:56

Süper Lig'in 2. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, deplasmanda Corendon Alanyaspor'a konuk olacak. Peki maç saat kaçta, hangi kanalda? İşte 11'ler ve daha fazlası.

Alanyaspor-Beşiktaş Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda? İlk 11'ler

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR 

Kayserispor'u sahasında 1-0 mağlup ederek lige 3 puanla başlayan Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında bu akşam Corendon Alanyaspor'la deplasmanda karşılaşacak.

Maçın hakemi Yasin Kol

Saat 21.45'te Alanya Oba Stadı'nda yapılacak karşılaşmayı hakem Yasin Kol yönetecek. Kol'un yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve Ekrem Kan yapacak. Maçı beIN Sports 1 canlı olarak yayınlayacak.


Karşılaşmada görev alacak VAR hakemi ise belli oldu.

  • VAR: Koray Gençerler
  • AVAR: Alper Ulusoy

Beşiktaş'ta 4 eksik

Siyah-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Atiba Hutchinson, Josef de Souza ve Welinton Souza'nın yanı sıra kırmızı kart cezalısı Cenk Tosun yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

2 takım ligin ilk maçını kazandı

Beşiktaş, ligin ilk haftasında Yukatel Kayserispor ile evinde oynadığı maçı Rachid Ghezzal'ın uzatma dakikalarında attığı golle 1-0 kazandı.


Alanyaspor ise VavaCars Fatih Karagümrük'e deplasmanda 4-2 üstünlük sağlayarak sezona galibiyetle başlayan takımlardan biri oldu.

Beşiktaş rakibine karşı üstün

İki takım ligde 12 kez karşı karşıya gelirken, bunların 9'unu Beşiktaş kazandı. Taraflar arasında sadece bir maç berabere tamamlanırken, Alanyaspor rakibine 2 kez üstünlük kurabildi.


Siyah-beyazlı takım, 2016-2017 sezonundan itibaren Süper Lig'de mücadele eden Alanyaspor ile yaptığı ilk 5 maçtan galibiyetle ayrılırken, sonrasındaki 4 maçta ise bir beraberlik ve 3 galibiyet aldı.

Alanyaspor, Beşiktaş'a karşı ilk galibiyetini 2020-2021 sezonunda 2-1'lik skorla elde ederken, geçen sezon yine evinde rakibine 2-0 üstünlük kurdu.

Geçen sezon İstanbul'da oynanan karşılaşmayı ise Beşiktaş 4-1 kazandı. Siyah-beyazlı takım oynanan 12 maçta 25 gol atarken, Alanyaspor ise fileleri 10 kez havalandırdı.

İlgini Çekebilir
Fırtına'nın yeni transferi bugün geliyor
Habere Git

Ismael, Kevin N'Koudou'yu 11 düşünüyor

Kayserispor maçında oyuna girdikten sonra takımı ateşleyen Kevin N'Koudou’nun bugünkü Alanyaspor önünde ilk 11 başlaması bekleniyor. Valerien Ismael’in bu oyuncuyu 11'de düşündüğü kesin kararını bugün vereceği öğrenildi. Bunun yanı sıra Muleka’yı da kesmek istemeyen Fransız teknik adam Weghorst‘un arkasında Muleka’yı oynatma ihtimali de bulunuyor.

Muhtemel 11'ler

  • Alanyaspor: Yusuf, Fatih, Furkan, Balkovec, Candeias, Umut Güneş, Leroy Fer, Yusuf, Tayfur, Efkan, Eduardo


  • Beşiktaş: Ersin, Rosier, Necip, Saiss, Masuaku, Salih, Gedson, Ghezzal, Mulake, N’Koudou, Weghorst
Senin için hazırladığımız haberler