Kara Kartal'da ilklerin gecesi! Asist, gol, kırmızı

29.11.2020 - 21:41 | Son Güncellenme: 29.11.2020 - 21:43

Son dakika spor haberleri... Beşiktaş'ın Fenerbahçe'ye karşı Kadıköy'de 2005'ten sonra ilk galibiyetini yine 4-3'lük skorla aldığı maç siyah beyazlılar adına birçok ilke sahne oldu.

Kara Kartal'da ilklerin gecesi! Asist, gol, kırmızı

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın neredeyse ikinci yarısını 10 kişiyle oynadığı maçta Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 4-3'lük skorla yenmeyi başardı. Gecede ise Beşiktaş adına birçok ilk yaşandı.

Kaleci Utku Yuvakuran, sol bek Rıdvan Yılmaz,  sağ bek Valentin Rosier, stoper Francisco Montero, orta sahada Bernand Mensah, Josef de Sousa sağ kanat Rachid Ghezzal yedek olarak oyuna giren Wellinton ve N'Sakala Beşiktay formasıyla ilk defa Fenerbahçe karşısına çıktı.

Kaptan Necip ilk defa Fenerbahçe'ye gol attı

Kaptan Necip Uysal,  Fenerbahçe maçının 53. dakikasında topu ağlara gönderdi. Necip Uysal, Süper Lig kariyerinde Fenerbahçe'ye ilk golünü attı. Ayrıca Necip Uysal, ligde 1861 gün sonra gol sevinci yaşadı. Necip Uysal, en son 26 Ekim 2015 tarihinde Antalyaspor maçında gol sevinci yaşamıştı.

İlk asist ilk gol

Yedek olarak oyuna giren kanat Georges-Kevin N'Koudou, Beşiktaş'ın dördüncü  golünde yaptığı asistle süper lig kariyerindeki ilk gol pasını verdi. Topu ağlara gönderen N'Sakala da Türkiye'de ilk defa gol sevinci yaşadı.

İlk kırmızı kart

Cyle Larin, Süper Lig kariyerindeki ilk kırmızı kartını Fenerbahçe derbisinde gördü. Larin maçın 50. dakikasında ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımını 1 kişi eksik bıraktı.
Senin için hazırladığımız haberler