Ajansspor

Karabükspor titiz davranıyor!

Editör: Ajansspor

Son Güncelleme /

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, ligde kalıcı olabilmek için transfer çalışmalarını titiz yürüttüklerini belirtti.

Karabükspor titiz davranıyor!
Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 46 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-
Karabükspor titiz davranıyor!
Karabükspor titiz davranıyor!

Karabükspor titiz davranıyor!

Tankut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulübün ekonomik yapısını bozmamak ve takımı ayakta tutan çelik işçisinin emeğini heba etmemek adına transferde bir değil bin defa düşünerek hareket ettiklerini söyledi.

Önceliklerinin, çalışacakları teknik ekibi belirlemek olduğunu ve bunun için yoğun bir çalışma içinde bulunduklarını anlatan Tankut, "1. Lig'deyken sözleşme imzaladığımız ve sözleşmeleri devam eden bazı oyuncularla masaya oturduk. Anlaştıklarımızla devam kararı alınacak. Bunun dışında belirlediğimiz ve görüşmeler yaptığımız oyuncular var. Öncelikle teknik ekiple anlaşma yapmamız lazım. Bu yönde görüştüğümüz ve görüşeceğimiz isimler var. Anlaşma olduğunda açıklama yapacağız." diye konuştu.

Ligde kalıcı olmak istediklerini vurgulayan Tankut,  "Bunun için de transferde hata yapmamamız lazım. Ligde kalıcı olabilmek için transfer çalışmalarını titiz yürütüyoruz. Bize faydalı olabilecek isimlerle çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Kamp programıyla da yakından ilgilendiğini aktaran Tankut, ilk kamp yerinin Bolu olarak belirlendiğini ve takımın 6 Temmuz'da toplanacağını kaydetti.

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...