Karacabey Belediyespor Başkanı Sarp Yalçınkaya: ''Hedefimiz kalıcı gelir ve altyapı''

Ali Bozkurt
10.10.2021 - 19:19 | Son Güncellenme: 10.10.2021 - 19:23

TECO Karacabey Belediyespor Başkanı Sarp Yalçınkaya, Salim Manav'a açıklamalarda bulundu. Yalçınkaya, takımn geleceği hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Karacabey Belediyespor Başkanı Sarp Yalçınkaya: ''Hedefimiz kalıcı gelir ve altyapı''

AJANSSPOR HABER

TECO Karacabey Belediyespor Başkanı Sarp Yalçınkaya gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın konuğu olan Sarp Yalçınkaya, "İbrahim Cezayir'le yollarımızı ayırdık. Teknik direktör arayışlarımız devam ediyor, birkaç adayla görüşmelerimiz var. TECO Karacabey Belediyespor'un DNA'sına uygun bir hoca arıyoruz. İnşallah TECO Karacabey Belediyespor için uygun bir isimle anlaşacağız." ifadelerini kullandı ve ekledi:

'Amed maçıyla şeytanın bacağını kırdık'

"Sezon öncesinde bütçemize uygun, üst sıraları zorlayacak bir takım kurmak istedik. Fakat bazen istedikleriniz gerçekleşemeyebiliyor. İlk 4 haftada istediğimiz sonuçları alamadık. Amedspor maçıyla şeytanın bacağını kırdık ve ilk 3 puanımızı kazandık. Seri galibiyetlerle üst sıralara yükselmek istiyoruz. İnşallah Karacabey Belediyespor olarak daha da iyi olacağız."

Hedef; kalıcı gelir ve altyapı

TECO Karacabey Belediyespor'un hedefleri hakkında ise Yalçınkaya, "Futbol dünyasında ilk defa bir oluşum içerisinde yer alıyorum, şu anda çevremi gözlemliyorum ve notlar çıkarıyorum. Hedeflerimiz tabii ki var. Bu hedeflerimizi yakalamak sportif başarı ve puanlarla oluyor. Hedefimiz ayakları üzerinde durabilen bir Karacabey Belediyespor oluşturmak. Kalıcı gelir noktasında çalışmalarımız var. Altyapıyla ilgili çalışmalarımız da devam ediyor. Zaman içerisinde sportif başarıyla birlikte kalıcı gelir ve altyapı çalışmalarımızı tamamlamak istiyoruz." dedi.

Başkanlık süreci

Başkanlık sürecinden de bahseden Sarp Yalçınkaya, "Futbol alanı çok geniş bir alan ve futbol sektörü içerisinde birçok insana ulaşabiliyorsunuz. Karacabey Belediyespor'un başkanlığıyla ilgili bir durum oluştu, ben de kabul ettim. Karacabey'in coğrafi konumundan dolayı da avantajlarımız var. Uzun yıllar futbol sektörünün içinde olmak ve bu alanda başarılı olmak istiyorum." açıklamasını yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler