Trabzonspor - Samsunspor: 2-1 (Maç sonucu - yazılı özet)

Akın Ungan
11.01.2024 - 21:44 | Son Güncellenme: 11.01.2024 - 22:19

Süper Lig'de Trabzonspor ile Samsunspor arasında Karadeniz derbisi oynandı. Trabzonspor, kendi sahasında 2-1 kazandı. Maç sonucu, goller, yazılı özet.

Trabzonspor - Samsunspor: 2-1 (Maç sonucu - yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in ertelenen 16'ıncı haftası Karadeniz derbisine sahne oldu. Trabzonspor ile Samsunspor Akyazı'da karşı karşıya geldi. Bordo-Mavililer, rakibi karşısında 2-1 kazandı.

Benkovic perdeyi açtı

Trabzonspor, Benkovic'in golüyle 21'inci dakikada 1-0 öne geçti. Sağ kanattan kıullanılan serbest vuruşta Bakasetas ortasını yaptı. Penaltı noktası üzerinde bomboş kalan Benkovic uçarak kafayı vurdu ve yakın köşeden ağları havalandırdı.

Onuachu sahnede!

Trabzonspor, ilk yarının son anlarında farkı 2'ye çıkardı. Paslaşılarak kullanılan kornerde Edin Visca içeri ortaladı. Paul Onuachu, kafayla yaptığı vuruşta rakip fileleri havalandırmayı başardı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a Yiğido çelmesi!
Habere Git

Sezon başında Southampton'dan kiralanan Paul Onuachu, gösterdiği performans ile beğeni topladı. 2.01'lik dev santrfor, çıktığı 15 Süper Lig maçında 9 kez gol sevinci yaşadı. Nijeryalı ayrıca 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Samsun golü penaltıdan buldu

90+2'inci dakikada Tait, Trabzonspor ceza sahası içinde yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanmak topun başına geçen Taylan Antalyalı farkı 1'e indirdi.

Trabzonspor puanını 36 yaptı

19 maçta 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alan Trabzonspor, puanını 36'ya yükselterek ligin 3'üncü sırasında yer aldı. Samsunspor ise 19 maçta 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 11 mağlubiyet ile 18 puan topladı ve 17'inci sırada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler