Fatih Karagümrük Transferi Açıkladı! G.Saray'ın Genç Yeteneği Karagümrük'te

Akın Ungan
14.06.2022 - 16:01 | Son Güncellenme: 19.06.2022 - 10:58

Galatasaray'daki kriz Florya'yı da vurmuş ve bazı genç futbolcular sözleşme imzalamamıştı. Fatih Karagümrük, yıldız adayı transferini resmen duyurdu. İşte detaylar...

Fatih Karagümrük Transferi Açıkladı! G.Saray'ın Genç Yeteneği Karagümrük'te

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da Burak Elmas yönetiminin idari yönden ibra edilmemesi ile girilen seçim süreci ve camia içinde yaşanan kriz ortamı, Florya'yı kötü yönde etkilemişti. Sarı-Kırmızılılar'ın altyapısından bazı oyuncular sözleşme yenilemedi. Fatih Karagümrük, Galatasaray ile sözleşme imzalamayan bir oyuncuyu transfer ettiğini duyurdu.

Karagümrük Emir Tintiş'i transfer etti

Galatasaray'ın alt yaş kategorilerinde forma giyen Emir Tintiş'i trasnfer eden Fatih Karagümrük, gelişmeyi sosyal medya hesabından resmen açıkladı. İstanbul temsilcisi, Emir Tintiş'e hoşgeldin paylaşımı yaptı. Emir Tintiş ise flaş açıklamalarda bulundu. Genç oyuncu, Sarı-Kırmızılılar'dan ayrılma sebebini söyledi.

Karagümrük'ün açıklamasında, "18 yaşındaki sol bek Emir Tintiş'i renklerimize bağladık. Geçtiğimiz sezon Galatasaray ile U-19 Elit Gelişim Ligi şampiyonluğu yaşayan Emir Tintiş, çeşitli yaş gruplarında da birçok kez Milli formayı terletme başarısı gösterdi." ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Florya’da panik! İki genç yıldız elden kaçıyor...
Habere Git

"Profesyonel kontrat talebim uzun zamandır cevapsız bırakıldı"

Fatih Karagümrük'e transferi gerçekleşen Emir Tintiş ise flaş açıklamada bulundu. Emir, "Şimdi sonunu hiç böyle tahmin etmediğim bir ayrılık yaşıyorum. Tek isteğim olan profesyonel kontrat talebim uzun zamandır kulübüm tarafından cevapsız bırakıldı ve herhangi bir resmi teklif tarafıma iletilmedi. Kariyerimi de düşünmek zorunda olduğum için şimdi kalbim buruk bir şekilde sizlere veda ediyorum. Gelişimimde ve bu günlere gelmemde üzerimde emekleri bulunan hocalarıma, takım arkadaşlarıma ve kulüp personeline çok teşekkür ederim. Emeklerinizi asla unutamam. Kalbimde yeriniz her zaman çok farklı olacak. Hoşça kalın" dedi.

Taraftar isyanda

Öte yandan, sarı-kırmızılı taraftarlar genç oyuncunun Fatih Karagümrük ile sözleşme imzalamasına sosyal medyadan tepki gösterdi. 

Senin için hazırladığımız haberler