Karagümrük'ten Fatih Kurucuk açıklaması! 'Hiçbir yere satmadık ve satmayacağız'

31.01.2021 - 20:32 | Son Güncellenme: 31.01.2021 - 20:45

Son dakika transfer haberleri... Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'ten Fatih Kurucuk hakkında transfer açıklaması geldi. Karagümrük'te Kemal Ademi'nin kiralanması karşılığında Fatih Kurucuk'un Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edilmişti. İşte son dakika açıklaması...

Karagümrük'ten Fatih Kurucuk açıklaması! 'Hiçbir yere satmadık ve satmayacağız'

Fatih Karagümrük, Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edilen Fatih Kurucuk ile ilgili bir açıklama bulundu.

 

Yapılan açıklamada ''Futbolcumuz Fatih Kurucuk’un bonservisini hiçbir yere satmadık ve satmayacağız. Fatih’in sezon sonu bitecek olan sözleşmesini Kasım ayından beri uzatmaya çalışıyoruz; ancak Fatih ve menajeri tarafından henüz olumlu bir dönüş alamadık. Çalışmaya devam edeceğiz'' ifadeleri kullanıldı.

Kemal Ademi'nin kiralanması karşılığında Karagümrük'te Fatih Kurucuk'un bonservisiyle birlikte Fenerbahçe'ye gönderileceği iddia ediliyordu. 

Fatih Kurucuk kimdir, kaç yaşında ve hangi mevkide oynuyor?

21 Ocak 1998'de dünyaya gelen 1,92 boyundaki stoper Bucaspor altypaısında futbola başladı. Ardından Fatih Göztepe'nin altyapısında futbol hayatını devam ettirmeye başladı. 2017 yılında Fetihyespor'da kiralık olarak forma giyen genç savunmacı sonrasında Karagümrük'ü yolunu tuttu.


İstanbul ekibinde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Fatih Kurucuk bu sezon Karagümrük ile toplamda 12 maça çıktı. Bir kez de U21 Milli takım forması giydi. 
 

Senin için hazırladığımız haberler