Karantina ne zaman bitecek? 5 futbolcu...

18.05.2020 - 08:19 | Son Güncellenme: 18.05.2020 - 08:28

Beşiktaş yönetiminden özel izin alarak yurt dışına giden ve döndükten sonra karantinaya alınan 5 futbolcu, sürecin bitmesi için dakikaları sayıyor.

Karantina ne zaman bitecek? 5 futbolcu...

AJANSSPOR

Beşiktaş'ta forma giyen yabancı futbolculardan Kevin Prince Boateng, Victor Ruiz, Adem Ljajic, Kevin N’Koudou ve Jeremain Lens, yurt dışından döndükten sonra karantinaya alınmıştı. Karantina süreleri ne zaman bitecek? Detaylar haberde...

Yönetimin verdiği özel izinle yurt dışına gitmişlerdi

Kevin Prince Boateng, Victor Ruiz, Adem Ljajic, Kevin N’Koudou ve Jeremain Lens, COVID-19 salgını ortaya çıktıktan bir süre sonra yönetimin verdiği özel izinle yurt dışına gitmişti.

Beşiktaş'ta 5 futbolcunun karantina süreci bitecek

İstanbul’a 4 Mayıs tarihinde dönen ve hemen toplu halde 14 günlük zorunlu karantinaya alınan siyah-beyazlı futbolcular bugün Güngören’deki öğrenci yurdundan ayrılacak. Söz konusu yurtta, Fenerbahçe forması giyen Isla da kalmıştı.

Tesislere giriş ve çıkışlar yasak

Beşiktaşlı oyuncular, Başkan Ahmet Nur Çebi’nin de aralarında yer aldığı 8 kişide koronavirüs tespit edilmesi üzerine BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne giriş çıkışların kapatılması nedeniyle evlerinde dinlenmeye çekilecek.

Test sonuçları negatif çıkmıştı

Boateng, Ljajic, Ruiz, Lens ve N’Koudou çarşamba günü tesislere giderek diğer oyuncular ve teknik ekip gibi koronavirüs testine girecek. Hatırlanacağı gibi yurtta yapılan testler negatif çıkmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler