Beşiktaş - Kayserispor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Salim Manav
02.03.2022 - 12:10 | Son Güncellenme: 02.03.2022 - 19:59

Gelecek sezon Avrupa Kupaları'na katılmanın en kısa yolu olarak Türkiye Kupası'nı gözüne kestiren Beşiktaş, Kayserispor'u sahasında yenmek ve yarı finale kalmak istiyor. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş -  Kayserispor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Yukatel Kayserispor'u konuk edecek. Siyah-beyazlılar turu geçerse yarı finalde Antalyaspor'u saf dışı bırakan Trabzonspor ile karşılaşacak.

Beşiktaş Kayserispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Beşiktaş Kayserispor maçı A Spor'dan canlı yayınlayacak.

Beşiktaş Kayserispor maçının hakemi kim?

Beşiktaş-Kayserispor karşılaşmasını Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Onur Özütoprak.

VAR'da kim görev yapacak?

Beşiktaş - Kayserispor maçının VAR hakemi belli oldu.

VAR: Suat Arslanboğa
AVAR: Kemal Yılmaz
AVAR: Yakup Özhan

Beşiktaş Kayserispor maçı sakat ve cezalılar

Beşiktaş'ta sakatlıkları bulunan Vida, Josef de Souza, Kevin N'Koudou, Oğuzhan Özyakup, Miralem Pjanic ve Mert Günok; Kayserispor'da Yasir Subaşı, Dilmitrios kolovetsios, Bernard Mensah, Emrah Başsan ve koronavirüs karantinasında bulunan Bilal Bayezit maç kadrosunda yer almıyor.

Beşiktaş  - Kayserispor 11'ler

Beşiktaş: Ersin, Umut, Montero, Welinton, Rosier, Necip, Teixeira, Atiba, Ghezzal, Kenan, Batshuayi

Kayserispor: Cenk, Onur, Mert, Hosseini, Carole, Abdulkadir, İbrahim, Ramazan, Bertolacci, Cardoso, Gavranovic

Beşiktaş Kayserispor 49. randevuda

İki takım bugüne kadar resmi maçlarda 48 kez karşı karşıya gelirken, bu mücadelelerde Beşiktaş 26 galibiyet elde etti. 10 mücadele beraberlikle sonuçlanırken, Kayserispor ise 12 kez rakibini yenmeyi başardı. Beşiktaş'ın sahasında oynanan 24 maçta ise siyah-beyazlı ekip 19 galibiyet alırken, 3 maç beraberlikle sonuçlandı. 2 mücadelede ise Kayserispor kazandı.

Beşiktaş Kayserispor maçı iddaa oranları

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Beşiktaş Kayserispor maçının iddaa oranları da belli oldu. Karşılaşmada Beşiktaş galibiyetine 1.43 oran, beraberliğe 3.35, Kayserispor'un galibiyetine ise 4.50 oran veriliyor.

Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 2.90, 2,5 Alt oranı 1.75, 3,5 Alt oranı 1.17 olarak belirlenirken, 1,5 Üst oranı 1.17, 2,5 Üst oranı, 1.59, 3,5 üst oranı 2.39 oldu.

Senin için hazırladığımız haberler