Kartal, Kasımpaşa'da sürpriz yaşamak istemiyor

Eren Tuncay
04.04.2021 - 10:43 | Son Güncellenme: 04.04.2021 - 13:27

Son dakika haberleri... Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta maçında Kasımpaşa ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Taraftarlar maçtan önce Kasımpaşa - Beşiktaş muhtemel 11'i, sakat ve cezalılar gibi araştırmalar yapmayı sıklaştırdı. İşte Kasımpaşa - Beşiktaş maçı öncesinde tüm detaylar haberimizde...

Kartal, Kasımpaşa'da sürpriz yaşamak istemiyor

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 32. hafta maçında Beşiktaş, zorlu Kasımpaşa deplasmanına konuk olacak. Kasımpaşa - Beşiktaş maçının muhtemel 11'i, sakat-cezalıları ve hakemi merak ediliyor. İşte detaylar...

Beşiktaş fırsat değerlendirmek istiyor

Lider Beşiktaş'ın ikinci sıradaki Galatasaray'ın Hatayspor'a mağlup olmasıyla beraber puan farkını 6'ya çıkarma şansı doğdu. Siyah-beyazlılar bu fırsatı değerlendirmek istiyor. Öte yandan oynadığı son 8 maçın 6'sını kazanan ve ikisinde berabere kalan Beşiktaş, yenilmezlik serisini sürdürmekte kararlı.

Paşa çıkış arıyor

Kasımpaşa iste ligde zor zamanlar geçiriyor. Oynadığı son 10 maçta yalnızca tek galibiyet elde eden Kasımpaşa, 6 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı. İstanbul ekibi son galibiyetini ise 20 Şubat tarihinde Fatih Karagümrük'e karşı almıştı.

Kasımpaşa - Beşiktaş maçın hakemi kim?

Kasımpaşa - Beşiktaş maçını Halil Umut Meler yönetecek. Halil Umut Meler'in ayrdımcılıklarını ise Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak.

VAR: Mete Kalkavan 

AVAR: Oğuzhan Uğurlu

Kasımpaşa - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak olan Kasımpaşa - Beşiktaş maçı 4 Nisan Pazar günü saat 19:00'da oynanacak ve beIN Sports 1'den canlı izlenecek.

Kasımpaşa'da sakat ve cezalılar

Sakatlar: Jeanvier ve Hodzic

Cezalılar: Yok

Beşiktaş'ta sakat ve cezalılar

Sakatlar: Ghezzal, Aboubakar, Mensah, Cenk Tosun, Dorukhan Toköz

Cezalılar: Yok

Muhtemel 11'ler

Kasımpaşa: Ramazan, Hadergjonaj, Brecka, Tosic, Haddadi, Drinkwater, Aytaç, Hajradinovic, Varga, Yusuf, Thelin

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, N'Sakala, Josef, Atiba, Ljajic, N'Koudou, Gökhan Töre, Larin

Senin için hazırladığımız haberler