(YAZILI ÖZET) Kasımpaşa- Beşiktaş Maç Sonucu: 2-5

Ali Bozkurt
03.06.2023 - 20:27 | Son Güncellenme: 03.06.2023 - 21:33

Süper Lig’in 37. haftasında Kasımpaşa, sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Siyah-Beyazlılar, 5-2 kazandı. beIN özet, goller ve detaylar...

(YAZILI ÖZET) Kasımpaşa- Beşiktaş Maç Sonucu: 2-5

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, Kasımpaşa'yı 5 golle geçerek ikinci sıradaki Fenerbahçe ile maç fazlasıyla puanları eşitledi. Siyah beyazlılar yarın Galatasaray'ın derbide Fenerbahçe'yi yenmesini bekleyecek. Bu sonuç gerçekleşirse ve Beşiktaş da son hafta evinde Konyaspor'u mağlup ederse, ikili averaj üstünlüğüyle Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayacak.

Gedson, açılışı yaptı

Zorlu karşılaşmanın 20. dakikada Cenk’in ara pasında ceza yayı önünde Aboubakar topla buluştu. Ceza sahası içine giren Aboubakar, rakibinden sıyrılmak isterken top Gedson’un önünde kaldı. Gedson’un yerden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 

Cenk Tosun, farkı 2 yaptı

Zorlu karşılaşmanın 30. dakikada Aboubakar’ın yerden pasında Cenk, ceza sahası dışında topla buluştu. Cenk’i ceza sahası içine girip, kaleciyle karşı karşıya kalarak yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Erdem’in sağından ağlara gitti 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş transfer yasağıyla karşı karşıya!
Habere Git

Aboubakar'dan şık gol

Zorlu karşılaşmanın 49. dakikasında Masuaku’nun yerden pasında Cenk topuğuyla ceza sahası içi sol çaprazındaki Aboubakar'ı topla buluşturdu. Aboubakar plase vuruşla meşin yuvarlağı ağlara yolladı

Aytaç, farkı düşürdü

Kasımpaşaü Beşiktaş'ın üst üstte baskılarından çıkarak gol atmasını bildi. Karşılaşmanın 62. dakikasında ceza sahası dışı sağ çaprazından Eysseric’in içeri çevirdiği topa arka direkte Aytaç’ın yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Redmond ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi! Sözleşme...
Habere Git

Tayfur Bingöl, kaleciyi rahat geçti

Karşılaşmanın 79. dakikasında Cenk’in ara pasında ceza yayı önünde Tayfur Bingöl topun sahibi oldu. Tayfur’un ceza sahası içine girip kaleciyle karşı karşıya kalarak yaptığı vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu. Böylelikle skor 4-1'e geldi.

Donk, son dakikalarda farkı indirdi

Beşiktaş, skor olarak rahatladığı dakikalarda Kasımpaşa, farkı tekrdan 2'e düşürdü. 86. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Donk, sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi. Böylelikle skor 2-4'e geldi.

Hakem önce maçı bitirdi sonra penaltı verdi

Volkan Bayarslan, 90 dakikanın son düdüğünü çaldıktan sonra Beşiktaş, VAR incelemesiyle penaltı kazandı. Cenk Tosun, son düdük öncesinde rakip ceza sahada yerde kaldı.  Hakem Volkan Bayarslan maçı bitirdim ama dinleyeceğim dedi. Dinledi, VAR'a gitti.  Daha sonra Beşiktaş penaltı kazandı ve topun başına Atiba geçti ve golü attı.

Dusko Tosic, maçı tribünden takip etti

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş arasında Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan maçta önemli bir konuk vardı. Kariyerinde iki takımda da forma giyen Dusko Tosic, müsabakayı tribünden izledi.


Sırp futbolcu, 2015 ila 2018 yılları arasında siyah-beyazlı formayı giydi. Dusko Tosic, Çin’in Guangzhou City takımında forma giydikten sonra 2021 yılında Kasımpaşa’ya transfer olmuştu. Tosic, Paşa’da geçirdiği yarım sezon sonrası da yeşil sahalara veda etmişti.

Senin için hazırladığımız haberler