Kartal play-off'a uçmak istiyor!

22.04.2015 - 11:51 | Son Güncellenme: 22.04.2015 - 11:51

Beyaz Grup'ta az da olsa play-off şansı bulunan Kartalspor, Tokatspor maçını kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Haber: Mustafa YAŞAR

Ligde 38.hafta bay olduğu için 2014-2015 sezonunun son maçını hafta sonu deplasmanda Tokatspor ile oynayacak olan Kartalspor'da bu karşılaşmanın hazırlıkları başlarken, Bordo-beyazlılarda yönetiminden, teknik kadro,futbolcular ve taraftarlara kadar herkes az da olsa play-off için ümit taşıyor ve ince hesaplar yapıyor. Beyaz Grup'ta 51 puanla 7.sırada bulunan İstanbul temsilcisi 53 puanla 6.sıradaki Menemen ve bu haftayı bay geçirecek 54 puanlı 5.sıradaki Centone Karagümrük'ün puan kayıpları, kendisininde Tokatspor maçını kazanması halinde üçlü averajda rakiplerine üstün olduğu için play-off oynama şansı yakalayabilecek. 

"Tokatspor'u yenip bekleyeceğiz"
Tokatspor maçına bu nedenle büyük önem verdiklerini ve mutlak kazanmak istediklerini söyleyen Kartalspor başkanı Binali Aydın, "Sadece bizim kazanmamızın tek başına bir şey ifade etmeyeceği, üstümüzde yer alan Menemen ve Centone Karagümrük'ün de puan kayıpları yaşaması gereken bir süreçteyiz. Bu hesapları yapmadan play-off oynamak isterdik ancak maalesef başarısız, istemediğimiz sonuçlar aldığımız maçlar oynadık. Bugün az da olsa var olan play-off şansımızı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz" dedi. Öte yandan uzun süren bir soğuk algınlığı rahatsızlığı geçiren ve takımdan ayrı kalan Hamza Gezmiş dün ilk kez takımla birlikte idmana çıkarken, geçtiğimiz hafta gündeme gelen Kartal Stadı'nın yıkılacağı yönünde ki gelişmelerde süreç yapı dayanıklılık raporlarının sonuçlarına endekslendi.

Senin için hazırladığımız haberler