Beşiktaş, Isco'yu Transfer Etmek İçin Harekete Geçtiği İddia Ediliyor

07.04.2023 - 13:22 | Son Güncellenme: 07.04.2023 - 13:39

Süper Lig devi Beşiktaş'ın bir dönem Real Madrid'de forma giyen yıldız oyuncu Isco'yu sezon sonunda transfer etmek istediği iddia ediliyor. İşte detaylar

Beşiktaş, Isco'yu Transfer Etmek İçin Harekete Geçtiği İddia Ediliyor

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe zaferi sonrası ligde umutlanan Kara Kartal yeni sezon için vakit kaybetmiyor. Şimdiden kadro operasyonuna ve transfer çalışmalarına başlayan siyah-beyazlıların, Real Madrid'in eski oyuncusu için harekete geçtiği iddia ediliyor.

Beşiktaş, transferde harekete geçti

Yeni Asır'da yer alan habere göre Süper Lig'de şampiyonluk yarışında geride kalmasına rağmen son haftalardaki performansıyla çıkış yakalayan Beşiktaş, transferde bombayı patlatmak için harekete geçti.

Kartal, Isco ile iletişime geçti

Siyah-beyazlılar, geçen sezon başında Real Madrid'den ayrılarak Sevilla'ya transfer olan ancak teknik direktör Jorge Sampaoli ile anlaşamaması sebebi ile Aralık ayında Endülüs ekibiyle yollarını ayıran Isco'yla temaslarını sürdürüyor.

Konyaspor da Isco'nun peşinde

4 aydır boşta olan ve bonservisi elinde olan dünya yıldızı ile sezon sonu için söz kesmek isteyen yönetim, 30 yaşındaki İspanyol oyuncuya 3 milyon Euro'nun üzerinde bir maaş teklif etti. Ancak Türkiye'den Fenerbahçe, Galatasaray, Konyaspor'un yanı sıra Avrupa'dan da talipleri olan yıldız isim, kararını yazın verecek.

Mehmet Akcan: "Doğru, Isco ile görüşüyoruz"

Radyospor’da Özgür Sancar’ın konuyla ilgili sorusunu yanıtlayan Konyaspor Başkanvekili Mehmet Akcan, “Doğru, Isco ile görüşüyoruz.

Isco, Union Berlin ile anlaşamadı

Devre arası transfer döneminde Sevilla’yla olan sözleşmesini feshettikten sonra Union Berlin’le görüşen Isco, transferin son günü masadan kalkmıştı.

Isco'nun performansı

Valencia'da yetişen, Malaga ve Real Madrid formaları da giyen Isco, 469 resmi maçta 73 gol atarken, 67 de asist yaptı.

Isco, İspanya Milli Takımı'nın da 38 kez formasını giyerek 12 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler