Beşiktaş, Koray Günter'i Transfer Etmek İstiyor

28.05.2022 - 09:26 | Son Güncellenme: 28.05.2022 - 09:36

Beşiktaş transfer haberleri...Süper Lig takımlarından Beşiktaş, İtalya'da Hellas Verona forması giyen Koray Günter'i kadrosuna katmak istiyor. Detaylar.

Beşiktaş, Koray Günter'i Transfer Etmek İstiyor

2021-22 sezonunda hiçbir başarı elde edemeyen ve gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş, transferde rotasını İtalya'ya çevirdi. 

Beşiktaş, yeni sezon öncesi stoper arayışlarını sürdürürken, listesine yeni bir isim daha ekledi.

Gündemdeki stoper Koray Günter

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Siyah-beyazlıların stoper listesinde yer alan Koray Günter, gözünü kulağını Beşiktaş'a çevirmiş durumda.

Türkiye'ye dönmek istiyor

İtalya Serie A ekibi Hellas Verona ile başarılı bir sezon geçiren tecrübeli oyuncu Türkiye'ye dönmeyi arzu ediyor.

Bonservis beklentisi 2.5 milyon Euro

27 yaşındaki oyuncu için İtalyan ekibinin ise 2.5 milyon Euro bonservis beklentisi var.

Çok yönlü oynuyor

Siyah-beyazlıların ilgisinden memnun olan ve teklif gelmesi halinde kabul etme yönünde eğilim gösteren Koray, İtalya Serie A ekibi Hellas Verona'da başarılı bir sezon geçirdi. Başarılı savunma oyuncusu sadece sağ ve sol stoper mevkiinde değil, aynı zamanda sağ bek ve ön libero olarak da görev yapabiliyor.

Ismael onay verdi

Siyah-beyazlıların Fransız hocası Ismael'in, farklı bölgelerde görev yapabilen Koray Günter için yönetime "Çok yönlü olması avantaj" diyerek alınmasına onay verdiği belirtildi.

Hellas Verona takımında defansta forma giyen Koray Günter, 16 Ağustos 1994 tarihinde dünyaya gelmiştir. 184 cm boyunda ve 79 kilo olan Koray Günter, sağ ayağını kullanmaktadır.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş transferde atağa geçti! 2 isme resmi teklif yapıldı...
Habere Git

Bu sezonki performansı

Koray, bu sezon Verona formasıyla 31 maçta görev aldı. Koray Günter bu maçlarda 1 gol kaydetti. Tecrübeli futbolcu bir dönem Galatasaray'da da forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler