Kartal'da Lizbon rotasyonu

30.09.2015 - 08:42 | Son Güncellenme: 30.09.2015 - 08:42

Şenol Güneş'in F.Bahçe derbisinde kulübede tuttuğu Portekizli yıldız, yarınki Sporting Lizbon maçında ise cezalı Olcay'ın yerine yeniden ilk 11'de sahaya çıkacak.

Fotomaç'ın haberine göre; F.Bahçe derbisinde alınan galibiyet sonrasında Beşiktaş'ı bu kez de Sporting heyecanı sardı.. Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi'nde konuk edecekleri Portekiz ekibi karşısında rotasyona gitme kararı aldı. Teknik direktör Güneş, G.Birliği maçında kenara alınmasına gösterdiği tepki nedeniyle, derbide oynatmadığı öne sürülen Ricardo Quaresma'yı; Sporting Lizbon sınavında sahaya sürmeyi düşünüyor.

Tecrübeli çalıştırıcının, kart cezalısı Olcay'ın yokluğunda 11'e almayı planladığı Portekizli yıldıza "İşte sana fırsat, çık kendini göster" dediği öğrenildi. Şenol Güneş'in Lizbon maçında savunmanın solunda Tosic'in yerine İsmail Köybaşı'nı oynatmayı düşündüğü, F.Bahçe derbisinde iki gol atarak yıldızlaşan Gomez'in yerine de Cenk Tosun'a ilk 11'de şans vermeyi planladığı ifade edildi. Güneş'in ayrıca Arjantinli yıldız Sosa'nın bölgesinde de Oğuzhan'ı sahaya süreceği, orta sahada da Atiba'nın yanında Necip'i görevlendireceği belirtildi. 

RİCARDO ADETA PARMAK ISIRTIYOR 
Bu arada F.Bahçe'de yedek kaldığı için sorun çıkaran Robin van Persie'nin aksine, Beşiktaş'ta yedek kalmayı sorun etmek bir yana takım arkadaşlarına daha fazla destek olan Ricardo Quaresma profesyonelliği ile parmak ısırtıyor. Oyundan alındığı G.Birliği maçını saha kenarından terliklerle izleyen Portekizli yıldız, derbi öncesinde de Şenol Güneş'in yardımcısı ve takımın mentörü gibi çalıştı; oyuna giremese de maç sonunda tribünlere üçlü çektirmeyi ihmal etmedi.

Senin için hazırladığımız haberler