İsmal Kartal'dan Aykut Kocaman açıklaması: "Biraz zaman tanınmalı"

06.11.2017 - 20:34 | Son Güncellenme: 06.11.2017 - 20:34

AJANSSPOR - TFF 1. Lig'in başarılı ekiplerinden Ankaragücü'nün Teknik Direktörü İsmail Kartal, Radyospor'a özel açıklamalarda bulundu.

Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç'e konuşan Kartal'ın öne çıkan değerlendirmeleri şu şekilde:

"İyi oynadığımız halde şanssız maçlar kaybettik"

"Lige iyi başlayamadık. Yeni kurulan bir takım olduğumuz için sabır gösterilmesi gerektiğini söylemiştik. İyi oynadığımız halde şanssız maçlar kaybettik. Sezona istediğimiz gibi başlayamadık. Biraz da ekonomik sıkıntılarımız var. Başkan ve yönetim de arayış içerisinde. Bir kere çok iyi antrenman yapıyoruz ve çok iyi çalışıyoruz. Her maça ayrı bir felsefe ile hazırlanıyoruz. Gerçekten yoruluyoruz. Birbirimize inanmamız ve çalışmamızın karşılığını da alıyoruz. İnşallah bu şekilde devam ederiz.Bu ligde hiçbir maçın garantisi yok. Herkesin herkesi yenebileceği bir lig. Çok karakterli oyuncularım var ve bunun da karşılığını aldık. Birbirimiz ile olan ilişkilerimiz çok net ve şeffaf. Benim onlara karşı; onların da bana karşı inançları var."

Fenerbahçe'de yaşanan sıcak saatler

"Benim buradan eski takımım ve eski mesai arkadaşım görevli. Çok konuşmam doğru olmaz. Biraz zaman tanınmalı ve sabır gösterilmeli. Türkiye'de bu zaman, hiçbir teknik direktörlere gösterilmiyor. İstikrarlı takımları bakın. Almanya'da Löw var. Bunlar örnek olması lazım. Uzun vadeli ve sabırlı olunması gerektiğini düşünüyorum. Fenerbahçe ve Aykut Hoca için hayırlısı neyse o olsun."

YASAL UYARI : Bu haber ajansspor.com tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler