Kartal'ın Bozbaykuş kaderini değiştirecek mi?

14.02.2020 - 14:51 | Son Güncellenme: 14.02.2020 - 14:51

Beşiktaş, 22. haftanın açılış maçında Başakşehir'in konuğu olacak. Siyah beyazlıların son dönemde şansı onlara karşı tutmuyor. Peki Sergen Yalçın bu şanssızlığı kırabilecek mi?

Beşiktaş, Başakşehir'le 25 resmi maç yaptı. Bu 25 karşılaşmadan 7'sini Başakşehir, 5'ini Beşiktaş kazanırken 13 maç da beraberlikle sonuçlandı.

Siyah beyazlıların lig tarihindeki en düşük galibiyet yüzdesine sahip olduğu rakibi Başakşehir. Son 18 maçta sadece 3 kez kazanabildiler.

Deplasmanda tek galibiyet!

Ayrıca Başakşehir'in stadında oynanan 12 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler. 9 Kasım 2014 tarihinde Olimpiyat Stadyumu'nda oynanan maçı Beşiktaş 2-1 kazanmıştı.

Sezonun ilk yarısında Vodafone Park'ta oynanan karşılaşma Crivelli ve Burak Yılmaz'ın golleriyle 1-1 berabere sonuçlanmıştı.

Eğer Beşiktaş kazanırsa...

Sergen Yalçın'ın göreve gelmesiyle bir hava yakalayan Beşiktaş iki maçtır kazanıyor. Yalçın'ın öğrencileri Başakşehir deplasmanındaki kötü grafiği tersine çevirmek ve şampiyonluk yolundaki direkt rakiplerinden biri mağlup edebilmek için sahaya çıkacak.

Eğer bugün Beşiktaş kazanırsa puanını 39'a yükseltecek ve Başakşehir'in bir puan arkasına yerleşecek. Başakşehir'in kazanması halinde ise puan farkı 7'ye çıkacak.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler