Beşiktaş'ın Mario Hermoso için yaptığı teklif ortaya çıktı!

İsa Kethüda
06.05.2024 - 09:49 | Son Güncellenme: 06.05.2024 - 10:00

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, İspanya Ligi takımlarından Atletico Madrid ile sözleşmesi bitecek olan Mario Hermoso için yaptığı teklif ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın Mario Hermoso için yaptığı teklif ortaya çıktı!

AJANSSPOR-HABER

Önümüzdeki sezon kadroda ciddi bir şekilde yapılanmaya gitmeye karar veren Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, İspanya Ligi'nde Atletico Madrid forması giyen savunma oyuncusu Mario Hermoso'yu gündemine almıştı. Siyah-Beyazlı ekibin, başarılı futbolcu için yaptığı teklif ortaya çıktı. İşte detaylar...

Beşiktaş, Mario Hermoso için kesenin ağzını açtı

Sabah'ta yer alan habere göre; bir yandan bu sezonu Türkiye Kupası alarak kapatmanın hesaplarını yapan Beşiktaş yönetimi, bir yandan da yeni dönemin kadrosu için çalışıyor. Güçlü bir ekip oluşturmak isteyen siyah-beyazlılar, defans için düşündüğü en önemli hedeflerden biri olan Mario Hermoso için kesenin ağzını açtı. 

Beşiktaşlı kurmaylar, 3 milyon Euro yıllık ücretin üzerine çıktı

Atletico Madrid ile kontratı bitecek olan İspanyol stoperi listede ilk sıraya yazan Beşiktaşlı kurmaylar, 3 milyon Euro yıllık ücretin üzerine çıktı. İspanyol ekibinde 4 milyon Euro kazanan 28 yaşındaki oyuncu, bu rakamdan çok fazla kayıp yaşamak istemiyor. Daha önce kendisiyle görüntülü olarak bir görüşme gerçekleştirildi ve tanışıldı.

Menajeri İstanbul'a davet edildi

Tecrübeli futbolcuya plan ve projeler aktarılırken kendisinin de düşünceleri dinlendi. İlk temasın olumlu geçmesi üzerine yönetim, oyuncunun menajerini arayarak İstanbul'a davet etti ve "Yüz yüze konuşalım" mesajı verdi. Hermoso'nun menajeriyle bir araya gelecek olan yöneticiler, hem yıllık ücret hem de imza parası ve bonus konularında pazarlık gerçekleştirecek. 

Inter de peşinde

Deneyimli ismin, Atletico Madrid'deki sorunlar nedeniyle yeni sözleşme imzalaması mümkün görülmüyor. Ancak Hermoso'nun Avrupa'dan önemli talipleri bulunuyor. Bunlar arasında Serie A şampiyonu Inter'in de olduğu ifade edildi.

Bu sezonki performansı

Atletico Madrid'in 2019 yazında 25 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek Espanyol kulübünden transfer ettiği Mario Hermoso'nun sözleşmesi bu yıl bitiyor. Stoperin yanı sıra sol bekte de oynayabilen 28 yaşındaki savunmacı, bu sezon 40 maçta 3 bin 467 dakika görev yaptı ve 2 gol atıp 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler