Kasımpaşa- Bodrum FK maçında gol yok, yayıncı hatası var!

05.10.2024 - 15:19 | Son Güncellenme: 05.10.2024 - 15:36

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Kasımpaşa, Bodrum FK’yı konuk etti. Maçta gol sesi çıkmazken yayıncı kuruluş maçı erken bitirdi. Detaylar...

Kasımpaşa- Bodrum FK maçında gol yok, yayıncı hatası var!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Kasımpaşa, Bodrum FK’yı konuk etti. Mücadelenin ilk yarısı 0-0’lık berabere sona ererken ilk yarı öncesi yayıncı kuruluş devreyi erken bitirdi. Zorlu maçta ise gol sesi çıkmadı. Detaylar...

3 dakika reklam oldu

Kasımpaşa - Bodrum FK maçının 45. dakikasında yayıncı kuruluş siyah ekran verdi ve maç bitmeden reklama girdi. İlk yarının duraklama dakikalarına girildiğinde ekran bir anda karardı. Spikerin sunumu devam ederken, yayıncı kuruluş bir anda reklama gitti. Yaklaşık 3 dakika süren reklamın ardından yayına devam edildi.

Kırmızı kart çıktı

Yayıncı kuruluşun mücadeleyi ekranlara taşıyamadığı anlarda bir de kırmızı kart çıktı. Konuk ekip Bodrum FK'nin golcüsü Taulant Seferi, yaptığı bir faulün ardından ikinci sarı kartla oyun dışında kaldı. O anlar, canlı olarak ekranlara verilemedi.

VAR devreye girdi

Karşılaşmanın 35. dakikasında Haris Hajradinovic’in savunmanın arkasına attığı pasta topla buluşan Mamadou Fall, rakibini geçip kalecinin önde olduğu pozisyonda yaptığı aşırtma vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. Pozisyonun devamında VAR’ın uyarısıyla pozisyonu izleyen hakem Direnç Tonusluoğlu golü iptal etti. Haris Hajradinovic’in pasından önce hava topu mücadelesinde faul olduğu tespit edildi.

Senin için hazırladığımız haberler